En Sevdiğiniz 'Ülker' Çikolatası?

En Sevdiğiniz 'Ülker' Çikolatası?

• Dido

Oy: 5 23.8%
  • Metro

Oy: 6 28.6%
  • Albeni

Oy: 8 38.1%
  • Caramio

Oy: 7 33.3%
  • Coco Star

Oy: 3 14.3%
  • Çokonat

Oy: 4 19.0%
  • Hobby

Oy: 2 9.5%
  • Ülker Çikolatalı Gofret

Oy: 8 38.1%
  • Alpella

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 4 19.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Frambuaz harikadır aynen, dün ben karamelli olanından aldım yeni çıkmış. Dido Karamel, kesinlikle almanızı öneriyorum müthiş bir tadı vardı tadı damağımda kaldı. :(

Kare olanlar da güzel ama şu da efsanedir paylaşmadan olmaz. :D

napoliten-sutlu-500x500.jpg
kahvene attınmı :F

Ülker sevmem, pek kaliteli gelmez bana. Eskiden Ülker Çikolatalı Gofret güzeldi, ne güzel tadı vardı. Kısa süre önce almıştım hiç beğenmemiştim. Her şeyin güzel tadı eskilerde kaldı. :(

Yine de oyumu ona verdim. :X

Eti kalitedir tabi ki, Nestle de öyle. :D Milka da iyidir yine.

Zaten çikolata pek tüketmem alırsam da kaliteli üstteki markalardan alırım. :D
Nestle ve Milka klasik çikolatalarda daha iyidir de Ülker'in bar çikolata çeşidi zenginliği yok.

Yurtdışında da varlık gösteren kaliteli bir markadır Ülker. :D

Milka cidden harika ama pahalı. :(
Benim param var ki alıyorum. :A Siz fakirler bilmezsiniz falan demi. :F

Nestle ve Milka klasik çikolatalarda daha iyidir de Ülker'in bar çikolata çeşidi zenginliği yok.

Yurtdışında da varlık gösteren kaliteli bir markadır Ülker. :D
Ben pek sevmem dediğim gibi, ETİ gibi kalite varken Ülker de neymiş. :T:

Hem.şimdi yerli malı yurdun malı TORKU çıktı onlardan al .ss Tadları hiç güzel değil, bildiğimiz HALK markası. :( Ama şeker yokmus Torku da öyle bir şeyler duymuştum.

Benim param var ki alıyorum. :A Siz fakirler bilmezsiniz falan demi. :F

Ben pek sevmem dediğim gibi, ETİ gibi kalite varken Ülker de neymiş. :T:

Hem.şimdi yerli malı yurdun malı TORKU çıktı onlardan al .ss Tadları hiç güzel değil, bildiğimiz HALK markası. :( Ama şeker yokmus Torku da öyle bir şeyler duymuştum.
Zengin olsan Tadelle alırdın hadi boş yapma, Milka orta halli pahalıdır. :A

Ülkerin her ürününü severek yerim ama Ülker Çikolatalı Gofret Sevmeyen Var mı ? :A

Albeni,Caramio,9 Kat Tat,böyle emmeli olan çokokrem ve de tabi ki ülker çikolatalı gofret.
Sevmeyen var mı ki? :)

Dün gece yaptım abla çok güzel oldu cidden, nesguikten daha güzel bir tat verdi. :D
hahaha evet beğenmene sevindim suda yapılan enskafede özellikle o su tadını götürüyor nesguiksi bir tat veriyor evet sütle yapıldığında ise bildiğin lokum gibi misss :A :A :A

hahaha evet beğenmene sevindim suda yapılan enskafede özellikle o su tadını götürüyor nesguiksi bir tat veriyor evet sütle yapıldığında ise bildiğin lokum gibi misss :A :A :A
bana sınavda eti cin bisküvisine şarkı yazdırdım fesleğenli eti cin yapardım fesleğenli çikolatalı gofret