En romantİk dİzİ sir fİnal fx tv

@destere ben bu sırı bitirdim diye sihirli annemi şikayet ettiler çok muhalifmiş diye başıma gelmiyen kalmadı biliyorsun sonucunu öyle bir gönderme yaptımki

@cookies bide onu yaparsan komedi olur resmen
sonunda göndermeni yapmışsın ya süper işte cevabını vermişsin dosta düşmana

@cookies dizini ben duyuyorum

erotik video yazman yeterli zaten youtube yasak youtubetan koyarsan kimse gölmez açık olanlardan

Duyurabilirsin yaz dizisi olacak. Haziranda baslar ramazana kadar surer.Sonra sezon finali yapar.
@pompy

@pompy o zaman cok bagiriyorlar eziyorlar oyle birsey olmasin

tamam ama iftardan sonra olması pek bişey farketmez zaten ben birdaha senin dizini yorumlara ne yayından kaldırtırım nede saatini eğlerim ben geçen yıl dersimi aldım sihirli annem olayıyla @cookies

@Çiğdem- ne diyorsun sence bu hikaye yeniden baslarsa guzel olurmu
Bu sezon finali bölumu.

@destere tarzi bir diziydi.Konuyu fazla degistirmeden devam edecegim ama acik sahneler azalcak biraz
ayyy pompy aşırı şekilde korkuyor senden çok aşırı sahnelerin oluyormuş yayınlıcam senaryosunu ama yine rtük kapatıcak diye korkuyorum diyordu

@Çiğdem- aslinda sahneler biraz acik bunu kabul ediyorum ama bi okusana yani nasil akici yani.

Kara dogumgununede bak.Bu cumartesi basliyor.Dram hikayesi.Elifin dramini anlatiyor.
@Çiğdem- Elife herkes ihanet ediyor.Bir tek Omer onun yaninda.Ama Kara Para askla bi ilk bolumleri benziyor.Mesela bunda Omer Elifi kaciran Mafyanin yaninda calisiyor