En romantİk dİzİ sir fİnal fx tv

@destere ben bu sırı bitirdim diye sihirli annemi şikayet ettiler çok muhalifmiş diye başıma gelmiyen kalmadı biliyorsun sonucunu öyle bir gönderme yaptımki

@cookies bide onu yaparsan komedi olur resmen
sonunda göndermeni yapmışsın ya süper işte cevabını vermişsin dosta düşmana :)

Duyurabilirsin yaz dizisi olacak. Haziranda baslar ramazana kadar surer.Sonra sezon finali yapar. :) @pompy

tamam ama iftardan sonra olması pek bişey farketmez zaten ben birdaha senin dizini yorumlara ne yayından kaldırtırım nede saatini eğlerim ben geçen yıl dersimi aldım sihirli annem olayıyla @cookies

@Çiğdem- ne diyorsun sence bu hikaye yeniden baslarsa guzel olurmu :) Bu sezon finali bölumu. :)

@destere tarzi bir diziydi.Konuyu fazla degistirmeden devam edecegim ama acik sahneler azalcak biraz :)
ayyy pompy aşırı şekilde korkuyor senden çok aşırı sahnelerin oluyormuş yayınlıcam senaryosunu ama yine rtük kapatıcak diye korkuyorum diyordu :F

@Çiğdem- aslinda sahneler biraz acik bunu kabul ediyorum ama bi okusana yani nasil akici yani. :)

Kara dogumgununede bak.Bu cumartesi basliyor.Dram hikayesi.Elifin dramini anlatiyor. :) @Çiğdem- Elife herkes ihanet ediyor.Bir tek Omer onun yaninda.Ama Kara Para askla bi ilk bolumleri benziyor.Mesela bunda Omer Elifi kaciran Mafyanin yaninda calisiyor :)