Kara mizah, yani komedi. Dram değil.Burak Aksak komedi yaz diğer işlerini beğenmiyorum
Kara mizah da yapmasınKara mizah, yani komedi. Dram değil.
Komedi yapıyor işte, komedi. KOMEDİ yapıyor, dram değil.Kara mizah da yapmasın
Bi kez de düz komedi yapsın Yok kara mizah yok absürtKomedi yapıyor işte, komedi. KOMEDİ yapıyor, dram değil.
Düz komedi düz, absürd değil.Bi kez de düz komedi yapsın Yok kara mizah yok absürt
Bundan öncekiler absürd şimdi de kara mizah Ben dümdüz izlerken beni hikayeyle yormayacak komedi arıyorumDüz komedi düz, absürd değil.
Kara mizah: "Yalnız güldürmeyi değil, düşündürmeyi ve yergiyi de amaçlayan mizah." (TDK)Bundan öncekiler absürd şimdi de kara mizah Ben dümdüz izlerken beni hikayeyle yormayacak komedi arıyorum
Alakası yok Birazcık olabilir ama Burak Aksak'ın komedilerinde hikaye güldürünün önüne geçiyo ben de güldürünün hikayeden daha ön planda olduğu yapımlar istiyorumKara mizah: "Yalnız güldürmeyi değil, düşündürmeyi ve yergiyi de amaçlayan mizah." (TDK)
Komediyi aynı zamanda düşündürmek ve eleştiri amaçlı izlemiyorsan, en rahatından Recep İvedik'i izleyebilirsin. Ne düşündürmeyi amaçlıyor, ne de yergiyi. Sadece güldürmeyi amaçlıyor.
Leyla ile Mecnun düz komedi olsaydı, muhtemelen bu kadar sevilmezdi. Hikayede düz komedi olursa eğer, işte o zaman içinde espriler değil, sakarlıklar olur. Adam yanlışlıkla yere düşer, bu komedi olur. Burak Aksak'ı Burak Aksak yapan da sakarlığın espri değil, hikayenin içinde esprinin olması.Alakası yok Birazcık olabilir ama Burak Aksak'ın komedilerinde hikaye güldürünün önüne geçiyo ben de güldürünün hikayeden daha ön planda olduğu yapımlar istiyorum