Senden daha kirlisini görmedim.Senden daha güzel kimseyi tanımadım ben...Sayın admin ve kirli geçmişi… @bazinga
Konu forumun açıldığı 1 Şubat 2007 tarihinden, yani açılan ilk konulardan. Sanırım o dönem 14 ya da 15 yaşındaydın. Aradan 14 yıl geçti ve kendini gördün, nasıl hissediyorsun? Dahi anlamındaki -de'yi ayırmamış bir @bazinga vardı o dönem. Bence bu detayı görünce kahkaha atmışsındır kendine.Eskiden gençfb demişim sanki alakam varmış gibi.
Taraftar grupları bomboş oluşumlar maalesef.
93. konuymuş. İlginç bir duygu artık o kadar uzak gelmeye başladı ki kendime yabancılaştım. En sinir olduğum konu yazım yanlışı yapıyor olmam. Üniversite sınavı zamanında tamamen terk etmişim bu problemi. Tek teselli ise etraftaki herkesin aynı derecede kötü yazıyor olması. Slm, nbr mesajlarının egemen olduğu bir teknolojiye giriş devriydi. İyi ki bugünlere evrilmiş çok geçmeden.Konu forumun açıldığı 1 Şubat 2007 tarihinden, yani açılan ilk konulardan. Sanırım o dönem 14 ya da 15 yaşındaydın. Aradan 14 yıl geçti ve kendini gördün, nasıl hissediyorsun? Dahi anlamındaki -de'yi ayırmamış bir @bazinga vardı o dönem. Bence bu detayı görünce kahkaha atmışsındır kendine.
Aynen, 93. konu. Birinci konu kim bilir hangisi, sen ya da @Gerekli24 bulur artık o konuyu ve hortlatır. İlk gün gaza gelip çok konu açmışsınız sanırım.93. konuymuş. İlginç bir duygu artık o kadar uzak gelmeye başladı ki kendime yabancılaştım. En sinir olduğum konu yazım yanlışı yapıyor olmam. Üniversite sınavı zamanında tamamen terk etmişim bu problemi. Tek teselli ise etraftaki herkesin aynı derecede kötü yazıyor olması. Slm, nbr mesajlarının egemen olduğu bir teknolojiye giriş devriydi. İyi ki bugünlere evrilmiş çok geçmeden.