En fazla sürat olarak kaç yaptınız yada kaç Kmh hızla giden araçta bulundunuz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Onur_35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En fazla sürat olarak kaç yaptınız yada kaç Kmh hızla giden araçta bulundunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    10
200-250 .Dayım sağolsun kırmaz beni:) Zerre endişe de duymam hani.Bir de motora binmiştim ama onu tam hatırlayamıyorum.

@Fks14 sadece merak ettiğimden soruyorum nasıl bir duygu ve nasıl bir ortamda yaptınız o hızı:) Ben İstanbul trafiği yolu vs. gibi nedenlerden dolayı arabalarla pek aram yoktur, babam 100'ü geçtiği anda içim ürpermeye başlar 170'i geçmişliğimizde yoktur zaten:)

@Fks14 sadece merak ettiğimden soruyorum nasıl bir duygu ve nasıl bir ortamda yaptınız o hızı:) Ben İstanbul trafiği yolu vs. gibi nedenlerden dolayı arabalarla pek aram yoktur, babam 100'ü geçtiği anda içim ürpermeye başlar 170'i geçmişliğimizde yoktur zaten:)

Yollar bostu, yani Türkçesini tam olarak bilmiyorum ama bos bir yoldu iste.. Trafik vesaire yoktu, 150'yle basladik, ardindan 200, ardindan 250, ardindan 300 ve 325.. Ama 325'te 1 dakika oldu, ardindan yine yavasladik. Heyecan verici bir duyguydu, benim bir dizi projemin deneme çekimine yetisiyorduk. 325 basmasaydik geç kaliyordum..

burdan malatyaya 5000 kilometre hızla gittim o kadar hız yapmışımki arkam istanbulda kaldı:))

burdan malatyaya 5000 kilometre hızla gittim o kadar hız yapmışımki arkam istanbulda kaldı:))
saçmalama destere :)

bizde saat gece 2 falandı eve gidiyorduk yol boştu sonra bi gitmeye başladık otobanda 5 dakika boyunca 150'mi 170'mi ? tam göremedim 170'di galiba öyle gittik işte 150'de bile ödümüz koptu Fks14 300'le gitmiş bravo :D

Son düzenleme:

saçmalama destere :)

bizde saat gece 2 falandı eve gidiyorduk yol boştu sonra bi gitmeye başladık otobanda 5 dakika boyunca 150'mi 170'mi ? tam göremedim 170'di galiba öyle gittik işte 150'de bile ödümüz koptu Fks14 300'le gitmiş bravo :D

Sen buna inandın mı? 140 geçtikten sonra
arabayı kontrol edemiyorsun ! Anca 325 kilometreyle Gtada gider:D