Bu tür araçlarin kilometresinde anlamadigin bu mesajdan belli.[/QUOTE
http://www.izlesene.com/video/dunyanin-en-hizli-arabasi-343-km-h/632158 .Sana hiç ama hiç inanmadım
@Fks14 sadece merak ettiğimden soruyorum nasıl bir duygu ve nasıl bir ortamda yaptınız o hızıBen İstanbul trafiği yolu vs. gibi nedenlerden dolayı arabalarla pek aram yoktur, babam 100'ü geçtiği anda içim ürpermeye başlar 170'i geçmişliğimizde yoktur zaten
![]()
saçmalama destereburdan malatyaya 5000 kilometre hızla gittim o kadar hız yapmışımki arkam istanbulda kaldı)
burdan malatyaya 5000 kilometre hızla gittim o kadar hız yapmışımki arkam istanbulda kaldı)
burdan malatyaya 5000 kilometre hızla gittim o kadar hız yapmışımki arkam istanbulda kaldı)
saçmalama destere
bizde saat gece 2 falandı eve gidiyorduk yol boştu sonra bi gitmeye başladık otobanda 5 dakika boyunca 150'mi 170'mi ? tam göremedim 170'di galiba öyle gittik işte 150'de bile ödümüz koptu Fks14 300'le gitmiş bravo![]()
Sen buna inandın mı? 140 geçtikten sonra arabayı kontrol edemiyorsun ! Anca 325 kilometreyle Gtada gider![]()
Yani araba 350 km'le 1 dakika gitsin 100 gün kendine gelemez325 km>>>GTA mantıklı![]()