Bu tür araçlarin kilometresinde anlamadigin bu mesajdan belli. [/QUOTE
http://www.izlesene.com/video/dunyanin-en-hizli-arabasi-343-km-h/632158 .Sana hiç ama hiç inanmadım
@Fks14 sadece merak ettiğimden soruyorum nasıl bir duygu ve nasıl bir ortamda yaptınız o hızı Ben İstanbul trafiği yolu vs. gibi nedenlerden dolayı arabalarla pek aram yoktur, babam 100'ü geçtiği anda içim ürpermeye başlar 170'i geçmişliğimizde yoktur zaten
saçmalama destereburdan malatyaya 5000 kilometre hızla gittim o kadar hız yapmışımki arkam istanbulda kaldı)
burdan malatyaya 5000 kilometre hızla gittim o kadar hız yapmışımki arkam istanbulda kaldı)
burdan malatyaya 5000 kilometre hızla gittim o kadar hız yapmışımki arkam istanbulda kaldı)
saçmalama destere
bizde saat gece 2 falandı eve gidiyorduk yol boştu sonra bi gitmeye başladık otobanda 5 dakika boyunca 150'mi 170'mi ? tam göremedim 170'di galiba öyle gittik işte 150'de bile ödümüz koptu Fks14 300'le gitmiş bravo
Sen buna inandın mı? 140 geçtikten sonra arabayı kontrol edemiyorsun ! Anca 325 kilometreyle Gtada gider
Yani araba 350 km'le 1 dakika gitsin 100 gün kendine gelemez325 km>>>GTA mantıklı