2016 En Favori (Yerli) Film | Final |Delibal vs Nadide Hayat

En Favori Yerli Film' Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
2-3 tane izlediğim film vardı hiçbiri çıkmadı finale, bu finali kınıyorum :T:

Acı bi romatizm var sözlerde. Romantik komedi değil bunlar dramda değil aşk. Acı bi romantizm.:(
Cidden ön yargıdan değil, o repliklerin yazılmasının amacı 15-25 yaş arası genç kitleyi filme çekmek. "Uyuyamıyorum, kalkınca seni görememekten korkuyorum" nasıl basit bir replik ya. Ben bile yazarım bu replikleri. :( Sırf görsellik üzerine, düşündürecek hiç bir tarafı yok, kısaca kalitesiz, olmamış.

Cidden ön yargıdan değil, o repliklerin yazılmasının amacı 15-25 yaş arası genç kitleyi filme çekmek. "Uyuyamıyorum, kalkınca seni göremekten korkuyorum" nasıl basit bir replik ya. Ben bile yazarım bu replikleri. :( Sırf görsellik üzerine, düşündürecek hiç bir tarafı yok, kısaca kalitesiz, olmamış.
Ne güzel konuşuyorsun bu ara sen bir de beni diskalifiye etmeseydin iyiydi. :F

Cidden ön yargıdan değil, o repliklerin yazılmasının amacı 15-25 yaş arası genç kitleyi filme çekmek. "Uyuyamıyorum, kalkınca seni görememekten korkuyorum" nasıl basit bir replik ya. Ben bile yazarım bu replikleri. :( Sırf görsellik üzerine, düşündürecek hiç bir tarafı yok, kısaca kalitesiz, olmamış.

Aslında tamamen ön yargı. Neden biliyor musun? Film ile ilgili bilgin yok ve şuan replik üzerinden başarısız bi yorum yapıyorsun. Filmde çocuğun beyninde bi tümör var. Beyni gidip geliyor ve abisindede bu var. Abisi uyuyup uyanamıyorum ve çocuk aşık olup evlendikten sonra bu hastalığın farkıma varıyor ve böyle bi cümle kuruyor. Film o kadar naif ki başrol çocuk yani Çağatay kendine zarar vermekten değil eşine zarar vermekten korkuyor ve intihar ediyor son 5 dakikada bu acı romantizm yaşanıyor. Yaptığın yorum tamamen ön yargı.😉

Aslında tamamen ön yargı. Neden biliyor musun? Film ile ilgili bilgin yok ve şuan replik üzerinden başarısız bi yorum yapıyorsun. Filmde çocuğun beyninde bi tümör var. Beyni gidip geliyor ve abisindede bu var. Abisi uyuyup uyanamıyorum ve çocuk aşık olup evlendikten sonra bu hastalığın farkıma varıyor ve böyle bi cümle kuruyor. Film o kadar naif ki başrol çocuk yani Çağatay kendine zarar vermekten değil eşine zarar vermekten korkuyor ve intihar ediyor son 5 dakikada bu acı romantizm yaşanıyor. Yaptığın yorum tamamen ön yargı.😉
Film ile bilgim vardı, anladım seni de. Saygı duyuyorum tabi ki. :D
'hastalıklar üzerine edilen fedakarlıklar' konusunda bir çok film var piyasada zaten hem türk, hem Dünya sinemasında. Hele hafıza kaybı konusu... İzlemediysen Mert Fırat'ın oynadığı Beni Unutma filmi var, daha meşhurlardan İncir Reçeli var şu anda aklıma gelmiyor ama var bayağı. Aynı demiyorum ama konuları klasik, benzer, aynı kapıya çıkıyor. Zaten aşk filmlerinin konuları basittir, önemli olan işleyiş. :D

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking