Kime göre neye göreYa Aile Arasında dediğiniz film sori de finale demek ki 2017 senesinin vasatlığından çıkmışAyla dediğimiz film de son yılların tartışmasız en iyi Türk filmi fark az bile
Kime göre neye göreYa Aile Arasında dediğiniz film sori de finale demek ki 2017 senesinin vasatlığından çıkmışAyla dediğimiz film de son yılların tartışmasız en iyi Türk filmi fark az bile
O zaman tartışmasız olmuyor o dediğinBana göre
Ya objektif olun Ayla ile kıyaslanamayacak bir film işteO zaman tartışmasız olmuyor o dediğin
Ayla fazla abartılıyor. Severiz böyle duygusal filmleri şişirmeyiYa objektif olun Ayla ile kıyaslanamayacak bir film işte
Ben ki komediciyimdir her zaman bana böyle diyemezsinAyla fazla abartılıyor. Severiz böyle duygusal filmleri şişirmeyiEn sonda 7. koğuşu şişirdik, o da kendi senesinde şampiyon olacaktır mutlaka
Aile Arasında da son yıllardaki en iyi komedilerden biridirBen ki komediciyimdir her zaman bana böyle diyemezsin
Son yıllarda çok iyi komedi çıkmadı yaAile Arasında da son yıllardaki en iyi komedilerden biridir
Kaçma Birader'i izlemedim de, Aile Arasında diğer ikisinden aşağıda kalmazSon yıllarda çok iyi komedi çıkmadı yaKara Bela, Kaçma Birader, Bana Masal Anlatma Aile Arası'ndan iyi ama
Ya Cem Yılmaz mı kaldı Allah aşkınaAh ah... Cem Yılmaz şu Erşan Kuneri’ye bir spin-off çekse burada diğerlerini konuşmayacağız bile.
Ya Cem Yılmaz mı kaldı Allah aşkınaArif v 216'yı gördük onu bile batırmayı başardı
İzle izle uyku sorunu çekiyorsanBen onu beğenmiştim.Karakomik Filmler’i izlemedim ama kötü değildir bence, Cem Yılmaz’ı severim ben ya.
İzle izle uyku sorunu çekiyorsanCem Yılmaz iyiydi şimdi ortalamaEn son düzgün işi Yahşi Batı adamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?