Yoo herkes ağlatamaz.Herkes ağlatabilir ama herkes güldüremez.
Bana 10 tane ağlatacak film öner belki 1'inde ağlarım o da çok modumdaysaHerkes ağlatabilir ama herkes güldüremez.
Genel olarak yazdım, ağlatma argümanları basit. Güldürme gerçekten bir sanattır ve özel beceridir.Bana 10 tane ağlatacak film öner belki 1'inde ağlarım o da çok modumdaysa
Yok ya güldürü de o kadar zor değil aslında önemli olan kaliteli güldürmek amaGenel olarak yazdım, ağlatma argümanları basit. Güldürme gerçekten bir sanattır ve özel beceridir.
Aile Arasında'yı harcamayın lütfen Ayla'yı başka bir yarışmada birinci yaparız.Yok ya güldürü de o kadar zor değil aslında önemli olan kaliteli güldürmek ama
Yok Aile Arasında'ya demedim ki genel olarak dedimAile Arasında'yı harcamayın lütfen Ayla'yı başka bir yarışmada birinci yaparız.
Tamam da yıllar sonra Recep İvedik dışında sinemalar gerçek rekortmen bir komedi gördü. Bu film 1.olmasın da kim olsun.Yok Aile Arasında'ya demedim ki genel olarak dedim
Ayla çok daha iyiydi soriTamam da yıllar sonra Recep İvedik dışında sinemalar gerçek rekortmen bir komedi gördü. Bu film 1.olmasın da kim olsun.
AİLE ARASINDA
Ya dur be, zaten paramparça olmuşuzTamam Aile Arasında olsun ama bağırma artık be adam...
Ya dur be, zaten paramparça olmuşuz
Aile Arasında yeterince güçlü değilmiş demek kiHadi lan oradan, sen çok güçlüsün Hainku.
Aile Arasında yeterince güçlü değilmiş demek kiNeyse zaten çok farklı değillerdi, az bir farkla Aile Arasında'yı tercih etmiştim
@xdragxx gel savun Ayla'yı.
Ya Aile Arasında dediğiniz film sori de finale demek ki 2017 senesinin vasatlığından çıkmışAyla dediğimiz film de son yılların tartışmasız en iyi Türk filmi fark az bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?