Yoo herkes ağlatamaz.Herkes ağlatabilir ama herkes güldüremez.![]()
Bana 10 tane ağlatacak film öner belki 1'inde ağlarım o da çok modumdaysaHerkes ağlatabilir ama herkes güldüremez.![]()
Genel olarak yazdım, ağlatma argümanları basit. Güldürme gerçekten bir sanattır ve özel beceridir.Bana 10 tane ağlatacak film öner belki 1'inde ağlarım o da çok modumdaysa![]()
Yok ya güldürü de o kadar zor değil aslında önemli olan kaliteli güldürmek amaGenel olarak yazdım, ağlatma argümanları basit. Güldürme gerçekten bir sanattır ve özel beceridir.![]()
Aile Arasında'yı harcamayın lütfen Ayla'yı başka bir yarışmada birinci yaparız.Yok ya güldürü de o kadar zor değil aslında önemli olan kaliteli güldürmek ama![]()
Yok Aile Arasında'ya demedim ki genel olarak dedimAile Arasında'yı harcamayın lütfen Ayla'yı başka bir yarışmada birinci yaparız.![]()
Tamam da yıllar sonra Recep İvedik dışında sinemalar gerçek rekortmen bir komedi gördü. Bu film 1.olmasın da kim olsun.Yok Aile Arasında'ya demedim ki genel olarak dedim![]()
Ayla çok daha iyiydi soriTamam da yıllar sonra Recep İvedik dışında sinemalar gerçek rekortmen bir komedi gördü. Bu film 1.olmasın da kim olsun.![]()
AİLE ARASINDA
Ya dur be, zaten paramparça olmuşuzTamam Aile Arasında olsun ama bağırma artık be adam...
Ya dur be, zaten paramparça olmuşuz![]()
Aile Arasında yeterince güçlü değilmiş demek kiHadi lan oradan, sen çok güçlüsün Hainku.![]()
Aile Arasında yeterince güçlü değilmiş demek kiNeyse zaten çok farklı değillerdi, az bir farkla Aile Arasında'yı tercih etmiştim
![]()
@xdragxx gel savun Ayla'yı.![]()
Ya Aile Arasında dediğiniz film sori de finale demek ki 2017 senesinin vasatlığından çıkmışAyla dediğimiz film de son yılların tartışmasız en iyi Türk filmi fark az bile
![]()