Ben de izlemedimZaten buradaki filmlerin hiçbirini izlemedim, en iyi o görünüyor ama
oyuncu ismine göre oy veriyorlar sayma @Yiğitt
Ben de izlemedimZaten buradaki filmlerin hiçbirini izlemedim, en iyi o görünüyor ama
oyuncu ismine göre oy veriyorlar sayma @Yiğitt
Delibal 13 oy, diğer 3 filmin toplamı 12 oy
Delibal harika filmdi, sinemada izlemiştim. Şu an nette var, izleyin de kalite(yakuşuklu) görün.kaç kişi filmi izledi acaba çağatayı gören oylayıp gitmiş
Birde bunu izlemeye paramı verdin 😱😱😱Delibal harika filmdi, sinemada izlemiştim. Şu an nette var, izleyin de kalite(yakuşuklu) görün.
İzlemiştim ben.kaç kişi filmi izledi acaba çağatayı gören oylayıp gitmiş
Arkadaş vermişti bilet paramı ama çok güzel filmdi, vaktim olsaydı 2. kez izlemek isterdim.Birde bunu izlemeye paramı verdin 😱😱😱
hhahah boşuna beleşçi demiyorum sana ayoll bilet parasını bile arkdsına verdrtmişsinArkadaş vermişti bilet paramı ama çok güzel filmdi, vaktim olsaydı 2. kez izlemek isterdim.
İlk maaşını almıştı, beni yemeğe sinemaya götürdü. Mısır almadık, cips + kola almıştık. Onları da o aldı.hhahah boşuna beleşçi demiyorum sana ayoll bilet parasını bile arkdsına verdrtmişsin
mısırıda ondan tırtıklamışsındır kesin
hhaha ohh vlla arkadaşa bak ayoll sankı seni yedirip içirebilmek için para kazanıyorİlk maaşını almıştı, beni yemeğe sinemaya götürdü. Mısır almadık, cips + kola almıştık. Onları da o aldı.
Uğraşma şunla da filmi izleDelibal 13 oy, diğer 3 filmin toplamı 12 oy
İzleyeceğimi sanmıyorum, pek benlik bir film gibi görünmüyorUğraşma şunla da filmi izlekoz verme eline, yoksa habire ordan vururhem pişman olmıcan
Ohhh noooo!!! Şunları dıyecegını bılseydım az önce ona oy kullanmazdımİzleyeceğimi sanmıyorum, pek benlik bir film gibi görünmüyorBenim favorim Bana Masal Anlatma zaten, onun karşısına gelenin gözünün yaşına bakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?