Ben de izlemedimZaten buradaki filmlerin hiçbirini izlemedim, en iyi o görünüyor ama
![]()
oyuncu ismine göre oy veriyorlar sayma @Yiğitt
Ben de izlemedimZaten buradaki filmlerin hiçbirini izlemedim, en iyi o görünüyor ama
![]()
oyuncu ismine göre oy veriyorlar sayma @Yiğitt
Delibal 13 oy, diğer 3 filmin toplamı 12 oy![]()
Delibal harika filmdi, sinemada izlemiştim. Şu an nette var, izleyin de kalite(yakuşuklu) görün.kaç kişi filmi izledi acaba çağatayı gören oylayıp gitmiş![]()
![]()
![]()
Birde bunu izlemeye paramı verdin 😱😱😱Delibal harika filmdi, sinemada izlemiştim. Şu an nette var, izleyin de kalite(yakuşuklu) görün.![]()
İzlemiştim ben.kaç kişi filmi izledi acaba çağatayı gören oylayıp gitmiş![]()
![]()
![]()
Arkadaş vermişti bilet paramı ama çok güzel filmdi, vaktim olsaydı 2. kez izlemek isterdim.Birde bunu izlemeye paramı verdin 😱😱😱
hhahah boşuna beleşçi demiyorum sana ayoll bilet parasını bile arkdsına verdrtmişsinArkadaş vermişti bilet paramı ama çok güzel filmdi, vaktim olsaydı 2. kez izlemek isterdim.![]()
İlk maaşını almıştı, beni yemeğe sinemaya götürdü. Mısır almadık, cips + kola almıştık. Onları da o aldı.hhahah boşuna beleşçi demiyorum sana ayoll bilet parasını bile arkdsına verdrtmişsin
mısırıda ondan tırtıklamışsındır kesin![]()
![]()
![]()
hhaha ohh vlla arkadaşa bak ayoll sankı seni yedirip içirebilmek için para kazanıyorİlk maaşını almıştı, beni yemeğe sinemaya götürdü. Mısır almadık, cips + kola almıştık. Onları da o aldı.![]()
![]()
Uğraşma şunla da filmi izleDelibal 13 oy, diğer 3 filmin toplamı 12 oy![]()
İzleyeceğimi sanmıyorum, pek benlik bir film gibi görünmüyorUğraşma şunla da filmi izlekoz verme eline, yoksa habire ordan vurur
hem pişman olmıcan
![]()
Ohhh noooo!!! Şunları dıyecegını bılseydım az önce ona oy kullanmazdımİzleyeceğimi sanmıyorum, pek benlik bir film gibi görünmüyorBenim favorim Bana Masal Anlatma zaten, onun karşısına gelenin gözünün yaşına bakmam
![]()