burada fikir ayriligimiz olmus.Adanamiz tur atlasada finalde rakibi kim olursa olsun oylasakBen de tam buraya geliyordum. Yaprak sarması da bu etkinliğin bisküvili pastası oldu herhalde. Ne işi var yaprak sarmasının buralarda
Döner...
burada fikir ayriligimiz olmus.Adanamiz tur atlasada finalde rakibi kim olursa olsun oylasakBen de tam buraya geliyordum. Yaprak sarması da bu etkinliğin bisküvili pastası oldu herhalde. Ne işi var yaprak sarmasının buralarda
Döner...
Adana çıkarsa finale oyumu alır evet. Dosi hanımın dönere bir nefreti var. Neredeyse her konuda gördüm bunuburada fikir ayriligimiz olmus.Adanamiz tur atlasada finalde rakibi kim olursa olsun oylasak
nefret degil o, bikmisim diyelimAdana çıkarsa finale oyumu alır evet. Dosi hanımın dönere bir nefreti var. Neredeyse her konuda gördüm bunu
Ben geçen turda da yaprak sarmasını tercih etmemiştim. Pizzaya da çok bayılmam aslında ama yine de yaprak sarmasına tercih edilirdi bence. Ben de sarmadan nefret ediyor gibi oldum böyle ama severim aslında sarmayı da yine de buralardaki rakiplerinin altında kalıyor bana görenefret degil o, bikmisim diyelimpizza gibi onuda oylamadim. Türkiyede ekmek arasi dönerini secenek yoksa yerim ama burada sevmiyorum artik
Ben geçen turda da yaprak sarmasını tercih etmemiştim. Pizzaya da çok bayılmam aslında ama yine de yaprak sarmasına tercih edilirdi bence. Ben de sarmadan nefret ediyor gibi oldum böyle ama severim aslında sarmayı da yine de buralardaki rakiplerinin altında kalıyor bana göre
Oy vermedim, karasızım hala.Bu grupta diğerine göre 2 fire var...
Tutup yakalarından getireceğim şimdi 😃😃😃
Biri @Polat Şaşmaz olsa gerek.. Diğeride @EmreCan mı acaba?
@Dosi bu işi çözer 😃🤭
Sumak, salça, soğan, sarımsak neyse de tavuk göğsü ne be? 😱Bol sumak, salça, tavuk göğsü, soğan ve sarımsaklı bir sarma olsa da yesek...
Hiç mi tavuk göğsülü sarma yemedin? Çok şey kaçırmışsın.Sumak, salça, soğan, sarımsak neyse de tavuk göğsü ne be? 😱
Tavuk göğüslü sarma olduğunu ilk kez senden duyuyorum. 😱Hiç mi tavuk göğsülü sarma yemedin? Çok şey kaçırmışsın.
Sumak vs. olmazsa olmaz zaten, sadece pirinçli sarma yemiyorsundur herhalde.
İyi de onda tat olmaz ki. Onun yerine sade pilav ye daha iyi.Tavuk göğüslü sarma olduğunu ilk kez senden duyuyorum. 😱Elbette sadece pirinçli sarma yiyorum.
İyi de onda tat olmaz ki. Onun yerine sade pilav ye daha iyi.
Diğeri CanolBu grupta diğerine göre 2 fire var...
Tutup yakalarından getireceğim şimdi 😃😃😃
Biri @Polat Şaşmaz olsa gerek.. Diğeride @EmreCan mı acaba?
@Dosi bu işi çözer 😃🤭
Kararsız kalmaya devam edeydin keşke çocuğummmOy vermedim, karasızım hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?