2023 En Favori Yemek Çeşidi Hangisi Olmalı ? (Yarı Final Zamanı) Yaprak Sarması & Döner

En Favori Yemek Çeşidi Hangisi Olmalı ? (Yarı Final Zamanı) Yaprak Sarması & Döner

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de tam buraya geliyordum. Yaprak sarması da bu etkinliğin bisküvili pastası oldu herhalde. Ne işi var yaprak sarmasının buralarda :A

Döner...
burada fikir ayriligimiz olmus.Adanamiz tur atlasada finalde rakibi kim olursa olsun oylasak :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
burada fikir ayriligimiz olmus.Adanamiz tur atlasada finalde rakibi kim olursa olsun oylasak :A
Adana çıkarsa finale oyumu alır evet. Dosi hanımın dönere bir nefreti var. Neredeyse her konuda gördüm bunu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Adana çıkarsa finale oyumu alır evet. Dosi hanımın dönere bir nefreti var. Neredeyse her konuda gördüm bunu :A
nefret degil o, bikmisim diyelim :A pizza gibi onuda oylamadim. Türkiyede ekmek arasi dönerini secenek yoksa yerim ama burada sevmiyorum artik :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
nefret degil o, bikmisim diyelim :A pizza gibi onuda oylamadim. Türkiyede ekmek arasi dönerini secenek yoksa yerim ama burada sevmiyorum artik :A
Ben geçen turda da yaprak sarmasını tercih etmemiştim. Pizzaya da çok bayılmam aslında ama yine de yaprak sarmasına tercih edilirdi bence. Ben de sarmadan nefret ediyor gibi oldum böyle ama severim aslında sarmayı da yine de buralardaki rakiplerinin altında kalıyor bana göre :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ben geçen turda da yaprak sarmasını tercih etmemiştim. Pizzaya da çok bayılmam aslında ama yine de yaprak sarmasına tercih edilirdi bence. Ben de sarmadan nefret ediyor gibi oldum böyle ama severim aslında sarmayı da yine de buralardaki rakiplerinin altında kalıyor bana göre :A
maxresdefault.jpg

Oy vermeyen varsa katkıda bulunabilir.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...