Tzira
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 2,718
- Puanı
- 280
Metallica şaşırttı beni, forumda bu kadar metal dinleyen olduğunu bilmiyordum Bir sürpriz yaparlar mı acabaMetallica
Radiohead (Müziklerin altyapısı mükemmel.)
Sanmam. İsmi tanıdık oradan kazanıyor bence. Açıkçası pek umutlanmak istemiyorum yarışma boyuncaMetallica şaşırttı beni, forumda bu kadar metal dinleyen olduğunu bilmiyordum Bir sürpriz yaparlar mı acaba
Ne o ilk gelen sonuçlardan sonra umudunu yitirdin galiba, pek bir ümitliydin önceden Ben One Direction bekliyordum ama neyse ki o kadaf büyük bir facia olmadı, Clean Bandit, Maroon 5 gibi gruplardan biri kazanacak herhalde Hayır bir de biz bunları listeye bile almamıştık, sonradan aklıma geldi de bunları bulup ekledim Demek bu gruplar da olmasa millet oy verecek grup bulamayacakmışSanmam. İsmi tanıdık oradan kazanıyor bence. Açıkçası pek umutlanmak istemiyorum yarışma boyunca
Queen aslında bilinen bir grup. Bir tek onlardan bir şeyler bekliyorum açıkçası. Onlar yarı final görsün, 1-2 kişiyi de Nirvana fanı yapsam bana yeterNe o ilk gelen sonuçlardan sonra umudunu yitirdin galiba, pek bir ümitliydin önceden Ben One Direction bekliyordum ama neyse ki o kadaf büyük bir facia olmadı, Clean Bandit, Maroon 5 gibi gruplardan biri kazanacak herhalde Hayır bir de biz bunları listeye bile almamıştık, sonradan aklıma geldi de bunları bulup ekledim Demek bu gruplar da olmasa millet oy verecek grup bulamayacakmış
Niye canım Zayn da oranın bir elemanı değil miydi eskiden, onun hatrına verebilirlerdi Queen'i sanmıyorum da bence en iyi ihtimal Coldplay kazanırQueen aslında bilinen bir grup. Bir tek onlardan bir şeyler bekliyorum açıkçası. Onlar yarı final görsün, 1-2 kişiyi de Nirvana fanı yapsam bana yeter
One direction olmazdı zaten o kadar da değil Ama Zayn tek katılsa fark atardı Bakıp göreceğiz.
Zayn ismi büyük bir marka neredeyse Tanrı gibi tapacaklar kendisineNiye canım Zayn da oranın bir elemanı değil miydi eskiden, onun hatrına verebilirlerdi Queen'i sanmıyorum da bence en iyi ihtimal Coldplay kazanır
Edit: Yarı final demişsin, o olabilir belki ben şampiyonluk için dedim