2017 En Favori (Yabancı) Film | Yarı Final | IT vs Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Hangi film finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç beklemediğimiz yerden darbe yedik yoldaşlarım...
3 Bilbord efsanesi.
Paramparçayım bu manzara karşısında...

Reactions: bazinga and MEnes
Reactions: MEnes and MasacRE
Koskoca THREE BILLBOARDS varken Ozan'ın it denen filme oy vermesini kaldıramadım ben... İyi değilim...

@bazinga gibi bir sinema tutkununun 3 Billboard dururken IT’yi seçmesine ben de son derece derinden sarsıldım ve hayret ettim...

İki filmi de izlediğim için gönül rahatlığıyla net bir şekilde diyebilirim ki rekabet bile yok aralarında, 3 Billboard her anlamda sinema açısından çok üstün. Anketin kaybedeni olsa da gönüllerin ve 2017’nin kaçanı olacaktır 2010’ların en iyi filmlerinden birisi olarak...

İkisinin tek ortak noktası isimlerinin garipliği. Birisini yazmak çok kolay, ötekisini ne mümkün...

Reactions: bazinga and MEnes
Gerçekten çok şaşırtıcı ve üzücü bir oylama idi Ozan'ın yaptığı...

Yani şu ikinci paragrafa ne diyebilirim ki. İki filmi yan yana yazmak gerçekten alakası bile olmayan şeyler. Sinema sanatının çok naif ve dolu dolu aktarıldığı çılgın filmlerden birisi THREE BILLBOARDS. It ise tamam iyi bir film belki ama sıradan bir gerilim filmi sonuçta. Nasıl olabiliyor da daha önde görülebiliyor anlayamadım... Varsın forumdaki ankette kaybetsin biz o filmi hafızalarımızdan asla silmeyeceğiz...

Ve şu destansı soundtracki hep akıllarda kalacak...

Bir açıklama yapmak farz oldu.

Öncelikle iki çok farklı tarzda filmden bahsediyoruz o nedenle filmleri kendi türlerinin sınırları içerisinde değerlendirmek gerekir.

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri muhteşem bir başrol performansına sahip olsa da, son derece özgün bir konuya sahip olsa da ne yazık ki finaliyle tatmin edici olmaktan uzak bir filmdi. Irkçı bir adamı iyi göstermeye çalışma gibi hoş olmayan yönleri de vardı.

It ise sinema perdesinde izlediğim en iyi korku filmiydi. Muhteşem bir yönetmenlik ürünüydü. Verdiği mesajlarda, vardığı sonuçta da herhangi bir falso yoktu.

İki filmi de seviyorum neticede biri 7.5 biri 8 puanlık bir film gözümde, 8 puanlık olana verdim oyumu doğal olarak.

Bu arada @Forumdash Gene şipşak bir etkinliğe başlıyacağım yakın zamanda...
Malüm hızlı adamız... başlarız ve daha burdakiler bitmeden sonuca varırız

Reactions: Forumdash
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...