Yetmiyor, yetmiyor... Daha fazla güçlenmemiz lazım...Utku beyciğim bağırın da bir şeyler değişsin.@MasacRE
Hiç beklemediğimiz yerden darbe yedik yoldaşlarım...
2017'nin en iyi iki filminin farklı yarı finallerde olması ve yüksek ihtimal finalde eşleşecek olması şaşırtıcı bir gelişme olmuş forum adına...COCO ve THREE BILLBOARDS finalde güzel çarpışacaktır... Ben hangisine oy vereceğime karar bile veremiyorum, gerçekten ikisi de çok çok iyilerdi...
3 Bilbord efsanesi.
Paramparçayım bu manzara karşısında...
Koskoca THREE BILLBOARDS varken Ozan'ın it denen filme oy vermesini kaldıramadım ben... İyi değilim...Hiç beklemediğimiz yerden darbe yedik yoldaşlarım...
Birisi büyük diğeri küçük harflerle yazılarak gerekli mesaj da verilmişKoskoca THREE BILLBOARDS varken Ozan'ın it denen filme oy vermesini kaldıramadım ben... İyi değilim...
Yetmiyor, yetmiyor... Daha fazla güçlenmemiz lazım...![]()
O mesajın gerekli yerlere ulaşmasını temenni edip ben de admini kınayarak sana katılma işlemini gerçekleştiriyorum...Birisi büyük diğeri küçük harflerle yazılarak gerekli mesaj da verilmişAdmini kınıyoruz...
Koskoca THREE BILLBOARDS varken Ozan'ın it denen filme oy vermesini kaldıramadım ben... İyi değilim...
Gerçekten çok şaşırtıcı ve üzücü bir oylama idi Ozan'ın yaptığı...@bazinga gibi bir sinema tutkununun 3 Billboard dururken IT’yi seçmesine ben de son derece derinden sarsıldım ve hayret ettim...
İki filmi de izlediğim için gönül rahatlığıyla net bir şekilde diyebilirim ki rekabet bile yok aralarında, 3 Billboard her anlamda sinema açısından çok üstün. Anketin kaybedeni olsa da gönüllerin ve 2017’nin kaçanı olacaktır 2010’ların en iyi filmlerinden birisi olarak...
İkisinin tek ortak noktası isimlerinin garipliği. Birisini yazmak çok kolay, ötekisini ne mümkün...
Palyaço korkunuz var mı gerçekten![]()
Kasveti harici pek etkileyici değil gerçekten nedense
Kasveti harici pek etkileyici değil gerçekten nedenseŞimdi bacım burda olsaydı @dean'in palyaço korkusunu konuşurduk
@Çiğdem
Kesinlikle gülüşü
@Dosi gibi çoklu sekme olmasın her turlu hazırladığın cabuk/şipşak ankete varimBu arada @Forumdash Gene şipşak bir etkinliğe başlıyacağım yakın zamanda...
Malüm hızlı adamız... başlarız ve daha burdakiler bitmeden sonuca varırız![]()
![]()
![]()