Sen demeden önce ben oyumu vermiştim.The Grand Budapest Hotel
X-Men'in intikamını alacağız!
Sen demeden önce ben oyumu vermiştim.The Grand Budapest Hotel
X-Men'in intikamını alacağız!
noldu şimdi sonu durum nedir kim kazandıBen kullandım oyumu @Yiğitt yorulmasın oy değiştirmekle erken kalkmiş
Biraz sonra yeni oylamalarda görürsün artık kimin çıktığını.noldu şimdi sonu durum nedir kim kazandı)
senin düzenlediğin yarışta kaliteli bir filmin seçilmesi hata olurdu zaten balık baştan kokmuşDarbe yaptım ben, öyle oy değiştirme yok artık.
Daha seçilen belli olmadı, hem bana ne oylayanlar sizlersiniz.senin düzenlediğin yarışta kaliteli bir filmin seçilmesi hata olurdu zaten balık baştan kokmuş)
harikasın muhteşemsinDestere beyin hatrına içinde neler olup bittiğini bilmediğim Hotele oy verdim
Interstellar
sen daha çok x- men in intikamını alırmış gibisin
Olsun aynı saftayız yinede.sen daha çok x- men in intikamını alırmış gibisin)
Oylamaları açtım bu arada @Tolstoyevski
interstaller in yorum sayfasına bak 5 kişi yorumlamış yani izleyen 5 kişi ama hernedense filmi çok sevip seçenlerin sayısı 20 kişiOylamaları açtım bu arada @Tolstoyevski
onun kriteri belli zaten ama kız çok kurnazca davranıyor film çünkü izlenecek gibi değil filmi izlese 3 gün kendine gelemez onun yerine ozan ı kobay olarak kullanıyor eğer ozan izlediği filmlerden dolayı zehirlenmeyip hala yaşamayı başarıyorsa o film güzeldir diyor @vadikızı@vadikızı 'nı da unutma.
@vadikızı 'nı da unutma.
interstaller in yorum sayfasına bak 5 kişi yorumlamış yani izleyen 5 kişi ama hernedense filmi çok sevip seçenlerin sayısı 20 kişi) bu izlemeden seven 15 arkadaş neyi beğenmiş sorsak şimdi forumu terkedip giderler
onun kriteri belli zaten ama kız çok kurnazca davranıyor film çünkü izlenecek gibi değil filmi izlese 3 gün kendine gelemez onun yerine ozan ı kobay olarak kullanıyor eğer ozan izlediği filmlerden dolayı zehirlenmeyip hala yaşamayı başarıyorsa o film güzeldir diyor @vadikızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?