2023 En Favori (Yabancı) Film | Final | Oppenheimer vs. Poor Things

2023'ün En Favori Yabancı Film'i hangisi olsun?

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buraya kadar ilerlemiş olması yeterli :A demek ki iyi film. Oscar etkinliğinin kemik kadrosu @phoebebuffay @bazinga ve @MasacRE gibi film gurmeleride güçlü rakibe rağmen oyladıklarına göre kötü olma ihtimali yok.

Bi de başrolü iyi ve şimdi baktımda komedi tarafı varmış filmin. Eee ben daha ne isterim :A
Poor Things pek de komedi sayılmaz ama haberin olsun. :A Biraz kara mizah ve ironik tarafları var ama güldüren cinsten değil. Aşırılıkları da olan ilginç bir film, bazı detaylarını sevmeyebilirsin ama yine de Oppenheimer gibi sıkıcı olmadığından ondan daha fazla beğenirsin bence de. :A

Benim için yılın en iyi filmiydi, ödül sezonunda da Oppenheimer'dan sonra en ön plandaki film oldu gibi. Emma Stone'a 2.Oscar'ını kazandırdı. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Poor Things pek de komedi sayılmaz ama haberin olsun. :A Biraz kara mizah ve ironik tarafları var ama güldüren cinsten değil. Aşırılıkları da olan ilginç bir film, bazı detaylarını sevmeyebilirsin ama yine de Oppenheimer gibi sıkıcı olmadığından ondan daha fazla beğenirsin bence de. :A

Benim için yılın en iyi filmiydi, ödül sezonunda da Oppenheimer'dan sonra en ön plandaki film oldu gibi. Emma Stone'a 2.Oscar'ını kazandırdı. :A
Seyir keyfi olup az da olda tebessüm ettirmesi benim için yeterli :A
Prensi izledin mi bilmem, senin yorumunda biraz onun enerjisini aldım :A
Bizim medyadaki yorumları izlenimi okudum ve bahsettiğin o bazı detaylar kısmını anladım galiba :A

Konusuda ilginçmiş. Bir kaç güne kesin izleyeceğim.

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Seyir keyfi olup az da olda tebessüm ettirmesi benim için yeterli :A
Prensi izledin mi bilmem, senin yorumunda biraz onun enerjisini aldım :A
Bizim medyadaki yorumları izlenimi okudum ve bahsettiğin o bazı detaylar kısmını anladım galiba :A

Konusuda ilginçmiş. Bir kaç güne kesin izleyeceğim.
Yani 1-2 yerde tebessüm ettirir belki. :A

Yok Prens'i izlemedim ama dediğim gibi mizah yaklaşımlı bir film değil, daha deneysel yaklaşımlı bir film. Konusu çok ilginç evet, bir kadının bebek beyniyle hayata döndürülmesi sonucu yetişkin bedeninde bir bebeğin gelişimini; hayata dair her bir detayı keşfetme sürecine tanıklık ediyoruz. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Kötünün iyisi kazanıyor. PR çalışması işe yaradı. Barbie ile olan rekabet sayesinde bence bu kadar popülerleşti Oppenhemier. Nolan'in en kötü işiydi.

Kötünün iyisi kazanıyor. PR çalışması işe yaradı. Barbie ile olan rekabet sayesinde bence bu kadar popülerleşti Oppenhemier. Nolan'in en kötü işiydi.
Cidden Barbie ile olan rekabet olmasa bu kadar popülerleşmeyebilirdi. Ergen kitle Barbie izleyince yetişkin kitle Oppenheimer'a sahip çıktı.

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.
oppenheimer-still1-62df17ed1c2fb-1-64be76d9e6a86.jpeg

Sandıkları terk etmiyoruz...

Buraya kadar ilerlemiş olması yeterli :A demek ki iyi film. Oscar etkinliğinin kemik kadrosu @phoebebuffay @bazinga ve @MasacRE gibi film gurmeleride güçlü rakibe rağmen oyladıklarına göre kötü olma ihtimali yok.

Bi de başrolü iyi ve şimdi baktımda komedi tarafı varmış filmin. Eee ben daha ne isterim :A

Ben de aynı şekilde uyarayım komedi beklentisiyle izleme diye. Ama ben de Oppenheimer'dan daha çok beğeneceğini düşünüyorum. Poor Things ile birlikte Anatomy of a Fall benim favorim. Onu da yarı finalde yedi Oppenheimer ama bence bu iki film daha iyi :A Artı bir de Holdovers öneririm sana. O daha eğlenceli bir film, onu seversin sen. Bunlar dışında da bir şey yok zaten at çöpe gitsin bu seneyi :A
------

ÇÖÖÖÖÖÖÖP.... @MEnes @Sherlock

Ben de aynı şekilde uyarayım komedi beklentisiyle izleme diye. Ama ben de Oppenheimer'dan daha çok beğeneceğini düşünüyorum. Poor Things ile birlikte Anatomy of a Fall benim favorim. Onu da yarı finalde yedi Oppenheimer ama bence bu iki film daha iyi :A Artı bir de Holdovers öneririm sana. O daha eğlenceli bir film, onu seversin sen. Bunlar dışında da bir şey yok zaten at çöpe gitsin bu seneyi :A
------

ÇÖÖÖÖÖÖÖP.... @MEnes @Sherlock
Dosi'nin oy verdiği kaybetti ya gerisi mühim değil :A @MEnes @Sherlock @Bully

Sende bi öneriler ile geldiğinde ardı arkası kesilmiyor :A
Önümüzdeki günlerde iş saatleri harici sonraki vaktimde sakinlik hakim olacak gibi. Poor Things ile bi başlangıcı yapayımda sonrasına bakarız :A
Bugün maça gideceğim. Erken dönme durumum olursa filme el atarım. Olmadı Salı gününe saklarım :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...