2014 En Favori (Yabancı) Film | 3. Tur | D Grubu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi iki film bir üst tura yükselsin?

• 12 Years a Slave

Oy: 12 75.0%
  • Blue Jasmine

Oy: 10 62.5%
  • Monsters University

Oy: 4 25.0%
  • Don Jon

Oy: 3 18.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
Bu yıl beşincisi düzenlenen En Favori Film'in yabancı ayağında 3. tur heyecanı başladı.

3. turda sekiz grupta dörder film, ilk iki içerisine girmek için yarışacak.

D Grubu Adayları:

@OzaN @gundix123 @destere @cevaa @Tolstoyevski @sokak sanati @-potterhead- @aserat54 @batuhankaralar @Danger UA! @Cengo @Tzira @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @BesaleT @Maskeli Fedai @kaan955

12 Years A Slave bu kadar gelmesi yeter zenci ajitasyonundan bıktım artık.

Don Jon ve Monsters Universty.

Oy kullanmadım.

12 Years a Slave'a oy veren insanlarıda anlamış değilim, bir film yapalım ödül alsın tarzında bir filmdi tamamiyle.

Kesinlikle hiç ödüllük bir film değil. Yardımcı oyucnular olmasa hiç çekilmezdi.
Siyahileri destekliyoruz mesajı vermeye çalışıp, olayı farklılaştırmaya çektiler sadece, düzgün film yapsınlar insan gibi izleyelim.

Oscarda bir kesmin öne çıkarmasıyla izlediğim ve boşu boşuna zaman kaybı yaşatılan film.. :(

Filmdeki işkenceye maruz kalan kadın ondan sonra ünlendi veya ünlüydü bilmiyorum.

Siyahileri bu şekilde film çıkartıp ödül çıkartarak öne çıkartmak yerine, güzel bir film yapsınlar izleyelim.

Oscarda bir kesmin çıkarmasıyla boşu boşuna zaman kaybı yaşattılar. :(

Filmdeki işkenceye maruz kalan kadın ondan sonra ünlendi veya ünlüydü bilmiyorum.

Bende pek bilmiyorum Nyong'o'yu ama @berkann bir ara bir konu açmıştı 1-2 filmi varmış oscardan önce. Ama çok sağlam oynamıştı. Baya sevmiştim ben onu birde Fassbender efsaneydi.:Z

Kesinlikle haketmiyordu o nedenle baştan beri oy vermiyorum.:X

Bende pek bilmiyorum Nyong'o'yu ama @berkann bir ara bir konu açmıştı 1-2 filmi varmış oscardan önce. Ama çok sağlam oynamıştı. Baya sevmiştim ben onu birde Fassbender efsaneydi.:Z

Kesinlikle haketmiyordu o nedenle baştan beri oy vermiyorum.:X
Belki, o 3 filmden iyi olarabilir ama bu politika yüzünden vermiyorum oy.

İnsan yerine bakmak yerine siyahileri farklılaştırıp insanlığa zarar veriyorlar bence.