2015 En Favori (Yabancı) Film | 3. Tur | C Grubu

Hangi 'iki film' bir üst tura yükselsin?

• The Grand Budapest Hotel

Oy: 8 53.3%
  • Maleficent

Oy: 6 40.0%
  • The Imitation Game

Oy: 10 66.7%
  • PK

Oy: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Bu yıl altıncısı düzenlenen ''En Favori Film'' etkinliğinin yabancı ayağı büyük katılımıyla devam ediyor!

Bu grupta 4 filmden iki tanesi üst tura çıkmaya hak kazanacak.

İşte 3. turun C grubu filmleri...

THE GRAND BUDAPEST HOTEL

MALEFICENT

THE IMITATION GAME

PK

Oylarınızı bekliyoruz.

The Grand Budapest Hotel
The Imitation Game

Her yaptığım gruba ''zayıf olmuş'' dersen senin destek verdiğin filmi böyle indiririm aşağı. :A
Çok özellikle destek verdiğim bir film değil de Türkiye'de çok sevilen bir film ve forumda Aamir Khan'ın hayranı çok.

Grupları iyi ayarlasaydın başka grupta liderdi belki de. :A

Çok özellikle destek verdiğim bir film değil de Türkiye'de çok sevilen bir film ve forumda Aamir Khan'ın hayranı çok.

Grupları iyi ayarlasaydın başka grupta liderdi belki de. :A
Grupları karışık koyuyorum, filmleri aynı kategoride yarıştırmamaya çalışıyorum. Sen dışında kimse bir şey dememiş. :A

Grupları karışık koyuyorum, filmleri aynı kategoride yarıştırmamaya çalışıyorum. Sen dışında kimse bir şey dememiş. :A
Oy sayısına göre yapmıyor musun en yüksek oy alanlar dağıtılmalı tüm gruplara? Gerçi bazı filmler önceki turlarda da zayıf grup sayesinde iyi oy almışsa kurtarmaya yetmez. :):)

Oy sayısına göre yapmıyor musun en yüksek oy alanlar dağıtılmalı tüm gruplara? Gerçi bazı filmler önceki turlarda da zayıf grup sayesinde iyi oy almışsa kurtarmaya yetmez. :):)
Tabi öyle yapıyorum, her gruba en yüksek alanlardan dağıtıyorum. :D Pazar günü öğlen 3. turun son grubunu açıp kaçacağım, 8 gün sonra tatil dönüşü hızlıca bitirmeyi planlıyorum.