Sen hiç sevmiyordun zaten biliyorum. Yarı finalde şansını denersin artıkOylayı bölmeyip de dan dun adlı ultra sıkıcı filmde mi toplayalım.
Sen hiç sevmiyordun zaten biliyorum. Yarı finalde şansını denersin artıkOylayı bölmeyip de dan dun adlı ultra sıkıcı filmde mi toplayalım.
Siz eleyeceksiniz diye beklerken ha bire oy atıyorsunuz.@mesmeso anketi açarken şu modda falan mıydın? Halk açıklama bekliyor.Back to back şampiyon olacak The Father müdahale gelmezse.
Yahu öyle şey mi olur? Senin etkinlik sahibi olarak diskalifiye etmen gerekiyor.Siz eleyeceksiniz diye beklerken ha bire oy atıyorsunuz.
Ya sen şu balon filminize bas geç işte o şekilde elenecek The FatherYahu öyle şey mi olur? Senin etkinlik sahibi olarak diskalifiye etmen gerekiyor.
Elendi zaten merak etmeYa sen şu balon filminize bas geç işte o şekilde elenecek The Father
Ya sen şu balon filminize bas geç işte o şekilde elenecek The Father
Ortalığı karıştırmak için The Father dedim ama ciddi fark yemiş çoktan.Elendi zaten merak etme
Yanız başka filmlerin hakkı yenilmiş oldu kötü oldu bu.
@MEnes aman sakın The Father oylama bu kez
Ortalığı karıştırmak için The Father dedim ama ciddi fark yemiş çoktan.
Demokrat birisi olarak insanların oy verdiği bir filmi elemek istemedim. Hata yaptım.Yahu öyle şey mi olur? Senin etkinlik sahibi olarak diskalifiye etmen gerekiyor.
Neyse ki kendi kendine elenecek gibi duruyor.Demokrat birisi olarak insanların oy verdiği bir filmi elemek istemedim. Hata yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?