Sen hiç sevmiyordun zaten biliyorum. Yarı finalde şansını denersin artıkOylayı bölmeyip de dan dun adlı ultra sıkıcı filmde mi toplayalım.![]()
Sen hiç sevmiyordun zaten biliyorum. Yarı finalde şansını denersin artıkOylayı bölmeyip de dan dun adlı ultra sıkıcı filmde mi toplayalım.![]()
Siz eleyeceksiniz diye beklerken ha bire oy atıyorsunuz.@mesmeso anketi açarken şu modda falan mıydın? Halk açıklama bekliyor.Back to back şampiyon olacak The Father müdahale gelmezse.
![]()
Yahu öyle şey mi olur? Senin etkinlik sahibi olarak diskalifiye etmen gerekiyor.Siz eleyeceksiniz diye beklerken ha bire oy atıyorsunuz.![]()
Ya sen şu balon filminize bas geç işte o şekilde elenecek The FatherYahu öyle şey mi olur? Senin etkinlik sahibi olarak diskalifiye etmen gerekiyor.![]()
Elendi zaten merak etmeYa sen şu balon filminize bas geç işte o şekilde elenecek The Father![]()
Ya sen şu balon filminize bas geç işte o şekilde elenecek The Father![]()
Ortalığı karıştırmak için The Father dedim ama ciddi fark yemiş çoktan.Elendi zaten merak etme
Yanız başka filmlerin hakkı yenilmiş oldu kötü oldu bu.
@MEnes aman sakın The Father oylama bu kez![]()
Ortalığı karıştırmak için The Father dedim ama ciddi fark yemiş çoktan.![]()
Demokrat birisi olarak insanların oy verdiği bir filmi elemek istemedim. Hata yaptım.Yahu öyle şey mi olur? Senin etkinlik sahibi olarak diskalifiye etmen gerekiyor.![]()
Neyse ki kendi kendine elenecek gibi duruyor.Demokrat birisi olarak insanların oy verdiği bir filmi elemek istemedim. Hata yaptım.![]()