En Favori Yabancı Dizi - Yarı Final | Lost ⚔️ Prison Break 📺

Ankette yer alan hangi dizi finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli olmaz burası bitmiş ama orda BB'nin kazanma olasılığını daha yüksek görüyorum.

Reactions: Dosi
He değil şimdi zorla spo verecem... İşine gelince bu tur bitmiş diyorsun işine gelmeyince burda belli değil daha diyorsun vallaha şaşırıyorum
Sen diğeri için öyle dersen bende derim

Tebrikler neredeyse eşit olan dizilerden birinde düşene tekmeyi vurmuş oldun... Keşke ben de GoT deseydiim ah ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
İzlemediğim veya fikir sahibi olmadığım bir diziyi oylama huyum yok.
Burdan da bakabilirsin. Oy kullanmadım:

Reactions: xdragxx
Burda bir sonuç olunmuş gibi. Farkın kapanacağına çok ihtimal vermiyorum.
------

@xdragxx çok kıyasıya rekabet var, ne olacağı belli değil desem yine diss yiyeceğim
hangi yazım olsa algı diyorsun

Burda bir sonuç olunmuş gibi. Farkın kapanacağına çok ihtimal vermiyorum.
------

@xdragxx çok kıyasıya rekabet var, ne olacağı belli değil desem yine diss yiyeceğim
hangi yazım olsa algı diyorsun
Aynen burda olmamış saçma olmuş ama kalsın çok istiyordun eskiden işte onlara say

Reactions: Dosi
Aynen burda olmamış saçma olmuş ama kalsın çok istiyordun eskiden işte onlara say
Diğer ankettede gayet doğru olanı yazmışım. Sıfır algı. Tam tersi sizin istediğiniz ayarda ama yine diss yedim

Güzel eşleşme olmuş, yayınlandığı yıllarda Türkiye’mize yabancı dizileri sevdirmiş, günümüzde yabancı dizi izleyen insanların birçoğuna da bu alışkanlığı kazandıran iki dizi karşı karşıya gelmiş…

Gelelim oylama aşamasına.
Kabul etmek gerekir ki iki dizi de sonradan bozuyor, iki dizi de haddiden fazla uzun. Burada daha çok bozduğunu düşündüğüm dizi ise Prison Break. Özellikle sonradan gelen çok kötü 5. sezonu yok saymam mümkün değil maalesef. Bu yüzden Lost diyeceğim.

Lost'u doğru düzgün izlemedim ama aklımda finalinin kötülüğü kalmıştı.
Severek izlediğim Prison Break dedim.

Bu eşleşmede de Türkiye'de yabancı dizi izleme kültürünün yükselişe geçtiği dönemde başı çeken iki dizi karşı karşıya gelmiş. Benim de ilk izlediğim dizi Lost, ardından Prison Break olmuştu.

Bu iki dizi de sonradan iyi bozmuştu açıkçası
Lost'un da son sezonlarını beğenmesem de özellikle ilk sezonlarında yaşattığı heyecanla Prison Break'den daha iyiydi bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...