En Favori Yabancı Dizi - Yarı Final | Lost ⚔️ Prison Break 📺

Ankette yer alan hangi dizi finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,955
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com

En Favori Yabancı Dizi - Yarı Final | Lost ⚔️ Prison Break​

"En Favori Yabancı Dizi - Tüm Zamanlar" Etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Şimdi sıra yarı finalde.

Ankette yer alan hangi dizi finale yükselsin?

Kısaca kurallar:

Bu turdan itibaren eşitlik durumunda düello yolu ile üst tura çıkanı belirleyeceğiz. Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Katılımınız bekleniyor.

Katılımınız bekleniyor.

@Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Mircan Saye @seyfullXh @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @pompy @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @eskici @Ahmed @MayısKralı @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Forumdash @Polat Şaşmaz @Sylvester @takas @Araf @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- @Çiğdem ve ilgili herkes

Lost tabii ki.

Prison Break saçmalığı art arda en sevdiğim iki diziyi de elerse forumu bırakabilirim.

Reactions: Tolstoyevski
Lost tabii ki.
Prison Break saçmalığı art arda en sevdiğim iki diziyi de elerse forumu bırakabilirim.
İnsanların sevdiği dizilere bu kadar ağır bir şekilde saçmalık demek bence doğru değil. Prison Break'in ilk sezonu çoğu dizinin 10 sezonuna bedel bir dizi üstelik.

Reactions: phoebebuffay
İnsanların sevdiği dizilere bu kadar ağır bir şekilde saçmalık demek bence doğru değil. Prison Break'in ilk sezonu çoğu dizinin 10 sezonuna bedel bir dizi üstelik.
Ne alaka? Hiçbir diziyle ilgili kötü yorum yapmayalım o zaman.

Friends'i elediği için gıcık oldum zaten diziye, ondan abartarak yazıyorum.

Reactions: xdragxx
Ne alaka? Hiçbir diziyle ilgili kötü yorum yapmayalım o zaman.

Friends'i elediği için gıcık oldum zaten diziye, ondan abartarak yazıyorum.
Yok tabii ki yazalım ben de yazıyorum da sen de öyle bir konuşuyorsun ki Akasya Durağı falan yarı final yaptı sankii

Bir şekilde Imdb'de 500 bin kişinin oyladığı 8.3 puan alan bir dizi. Zaten 4.sezonu ortalama 5.sezon vasat olmasa büyük ihtimalle 8.6-8.7 olurdu puanı

O puanı da hak etmiyor zaten. Bu dizinin tek numarası biraz akıl oyunları biraz da klişeler üzerinden heyecan ve sürükleyicilik yaratmak. 5 sezon boyunca aynı şeyler tekrarlanıp duruyor. Ki ben en kötüsü olarak görülen son 2 sezonu izlemedim bile.

Seviye olarak LCDP'den bir farkı yok. Nostaljik
olması ve çoğu kişinin izlediği ilk yabancı dizilerden olması sayesinde gereksiz abartılıyor.

Reactions: xdragxx
Kendi görüşün ama ilk 3 sezonu 10 tane LCDP eder
Gece 2'de başlar sabah 9'a kadar aralıksız izlerdim...

Kendi görüşün ama ilk 3 sezonu 10 tane LCDP eder
Gece 2'de başlar sabah 9'a kadar aralıksız izlerdim...
İşte dizinin olayının sürükleyicilik olduğunu ben de söyledim zaten. Özellikle de yabancı dizilerle yeni tanıştığın bir dönemde izlediysen normal sevmen.

Senaryo ve kurgu olarak Lost çok daha üstün bir yapım. İkisini de izlemiş biri olarak söylüyorum.

------

Bunu düşüneceğim
Sen PB izledin mi? 😱

Friends'imizi eleyen diziyi desteklememelisin. Lost de bu yüzden.

Lost tabii ki.

Farkında değilsin ama destek olayım derken köstek oluyorsun, çok fazla ters tepmeye ve anti toplamaya antipati toplamaya yönelik desteğin oluyor desteklediğni diziye ve bu bize zarar olarak dönüyor

Yani şimdi oy verebileceğim bir dizi ise ve en sevdiğimi elemiş diye ters oy veren biri değilim

Finaliste?

Friends tayfasının olmadığı zamana denk geldi.
Frind tıyfısının ılmıdığı zımın... Sanki olmayanlar arasında hiç PB diyecek yoktu...
Yani diyorum ki PB bu turu geçerse final yapacak ve siz de finaliste elenmiş olacaksınız en kötü

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...