En Favori Yabancı Dizi - Tüm Zamanlar | 3. Tur - 5. Grup 📺

Hangi 2 dizi üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Listemde ama daha izlemedim. :D

"Fringe" deyince aklıma geldi, Person of Interest var mıydı seçeneklerde @Tolstoyevski? Çok üst düzey bir diziydi, tavsiye ederim herkese. :)
Yukarıda Tols bir link attım onu okumanı isterim.
Dediğin diziyide biliyorum.

Fringe bence bilimkurgunun;mizah ile harmanlaşmış muazzam bir örneği
Mizahıda Walter Amca sağlıyor

Yukarıda Tols bir link attım onu okumanı isterim.
Dediğin diziyide biliyorum.

Fringe bence bilimkurgunun;mizah ile harmanlaşmış muazzam bir örneği
Mizahıda Walter Amca sağlıyor
İzlediğim, izlemek istediğim çok dizi var ve Fringe'e fırsat gelir mi bilmiyorum ama listemde var, orası ayrı konu. Belki birkaç yıl içinde izlemiş olurum, hiç belli olmaz. :D

Fringe'in konusuna biraz hakimim ama Person of Interest başkaydı, muhtemelen onun yerini hiçbir dizi alamaz. Bu arada J.J. Abrams yapıyor ikisini de, adam yapımcılıkta başka boyut.

• Harika
Reactions: The_Erinch
İzlediğim, izlemek istediğim çok dizi var ve Fringe'e fırsat gelir mi bilmiyorum ama listemde var, orası ayrı konu. Belki birkaç yıl içinde izlemiş olurum, hiç belli olmaz. :D

Fringe'in konusuna biraz hakimim ama Person of Interest başkaydı, muhtemelen onun yerini hiçbir dizi alamaz. Bu arada J.J. Abrams yapıyor ikisini de, adam yapımcılıkta başka boyut.
J.J olduğu yapıtlarda istemsizce zaten es veririm.

• Beğendim
Reactions: Araf
Bilimkuru seviyorsan @Araf gibi elin bastonlu halini bekleme izlemek için :F :F :F :F
Person of Interest 103 bölümdü bu arada, daha da uzun ama sarıyor. Gerçi şimdi en fazla 20 dakikalık diziler izlemek istiyorum sadece, daha uzunu zor geliyor. Bu aralar uzun süreli dizileri izlemekte zorlanıyorum. :A

Listemde ama daha izlemedim. :D

"Fringe" deyince aklıma geldi, Person of Interest var mıydı seçeneklerde @Tolstoyevski? Çok üst düzey bir diziydi, tavsiye ederim herkese. :)
Person of Interest sanırım hiç önerilmediği ve akla gelmediği için listeye giremedi ama aklıma gelseydi eklerdim ben de :A

Tabii ki Fringe bir başka başyapıt, Lost’un kardeşi adeta...

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Araf and The_Erinch
Person of Interest sanırım hiç önerilmediği ve akla gelmediği için listeye giremedi ama aklıma gelseydi eklerdim ben de :A

Tabii ki Fringe bir başka başyapıt, Lost’un kardeşi adeta...
Ben söylememiş miyim, çok ilginç. Olduğunu varsaymışım herhalde. Listede olmaması büyük bir kayıp. :D

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...