En Favori Yabancı Dizi - Tüm Zamanlar | 2.tur - 8.grup 📺

Ankette yer alan hangi 4 dizi bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Finalde de beni sevindirip Friends dersin artık madem herkesi 1 kere sevindiriyorsun, ben sonlarda isterim bu hakkı :A
Friends'i zaten seçmiştim, yine seçtim ve muhtemelen yine seçerim. :A

Gerçi rakibine bağlı olacak. Koskoca Breaking Bad çıkarsa karşısına, seçer miyim, sanmam. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Friends'i zaten seçmiştim, yine seçtim ve muhtemelen yine seçerim. :A

Gerçi rakibine bağlı olacak. Koskoca Breaking Bad çıkarsa karşısına, seçer miyim, sanmam. :A
Breaking Bad elbet çıkacak ve işte ozaman sevindirmen gerekir beni :A (Bu arada Breaking Bad diziside favorilerimden ama olsun)

• Güldürdün
Reactions: Araf
Breaking Bad elbet çıkacak ve işte ozaman sevindirmen gerekir beni :A (Bu arada Breaking Bad diziside favorilerimden ama olsun)
Breaking Bad'in en sevdiğim yabancı dizi olduğunu belirtir, karşısına hangi dizi geçerse geçsin, Breaking Bad'i seçeceğimin altını çizerim. :A

• Güldürdün
Breaking Bad'in en sevdiğim yabancı dizi olduğunu belirtir, karşısına hangi dizi geçerse geçsin, Breaking Bad'i seçeceğimin altını çizerim. :A
Benim içinde Friends öyle :A
Ama ama Seinfeld ve Breaking Bad eşleşirse orda bi dururum. O an enine boyuna tartıp öyle oylarım :A
BCS elenir çabuk yoksa o da favorilerimden.

• Güldürdün
Reactions: Araf
Benim içinde Friends öyle :A
Ama ama Seinfeld ve Breaking Bad eşleşirse orda bi dururum. O an enine boyuna tartıp öyle oylarım :A
BCS elenir çabuk yoksa o da favorilerimden.
Better Call Saul, Breaking Bad kadar bilinen bir dizi değil aslında ve bence bu da bir etken. Bilinenden ziyade, izlenen diyelim. Haliyle erkenden gider. :D

• Beğendim
Mr. Robot
Six Feet Under
The Walking Dead

2 olmuşuz @mrt-06

Audrey Hepburn Reaction GIF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...