- Reaksiyon puanı
- 115,828
- Puanı
- 1,060
Seinfeld izlememişsin daha belli. İzlesen oylardın
- Mr. Robot
- Six Feet Under
- The Walking Dead
- Lucifer
Seinfeld izlememişsin daha belli. İzlesen oylardın
- Mr. Robot
- Six Feet Under
- The Walking Dead
- Lucifer
@xdragxx sevinsin istemedim, diğer tarafta da @Tolstoyevski'nin dizisine oy vermedim mesela, o da sevinsin istemedim. Bir kere sevindirdim, yeterli.Seinfeld izlememişsin daha belli. İzlesen oylardın
Finalde de beni sevindirip Friends dersin artık madem herkesi 1 kere sevindiriyorsun, ben sonlarda isterim bu hakkı@xdragxx sevinsin istemedim, diğer tarafta da @Tolstoyevski'nin dizisine oy vermedim mesela, o da sevinsin istemedim. Bir kere sevindirdim, yeterli.
Friends'i zaten seçmiştim, yine seçtim ve muhtemelen yine seçerim.Finalde de beni sevindirip Friends dersin artık madem herkesi 1 kere sevindiriyorsun, ben sonlarda isterim bu hakkı
Breaking Bad elbet çıkacak ve işte ozaman sevindirmen gerekir beni (Bu arada Breaking Bad diziside favorilerimden ama olsun)Friends'i zaten seçmiştim, yine seçtim ve muhtemelen yine seçerim.
Gerçi rakibine bağlı olacak. Koskoca Breaking Bad çıkarsa karşısına, seçer miyim, sanmam.
Breaking Bad'in en sevdiğim yabancı dizi olduğunu belirtir, karşısına hangi dizi geçerse geçsin, Breaking Bad'i seçeceğimin altını çizerim.Breaking Bad elbet çıkacak ve işte ozaman sevindirmen gerekir beni (Bu arada Breaking Bad diziside favorilerimden ama olsun)
Benim içinde Friends öyleBreaking Bad'in en sevdiğim yabancı dizi olduğunu belirtir, karşısına hangi dizi geçerse geçsin, Breaking Bad'i seçeceğimin altını çizerim.
Better Call Saul, Breaking Bad kadar bilinen bir dizi değil aslında ve bence bu da bir etken. Bilinenden ziyade, izlenen diyelim. Haliyle erkenden gider.Benim içinde Friends öyle
Ama ama Seinfeld ve Breaking Bad eşleşirse orda bi dururum. O an enine boyuna tartıp öyle oylarım
BCS elenir çabuk yoksa o da favorilerimden.
Aferin sana@xdragxx sevinsin istemedim, diğer tarafta da @Tolstoyevski'nin dizisine oy vermedim mesela, o da sevinsin istemedim. Bir kere sevindirdim, yeterli.
@Dosi bile böyle tepki göstermemişti.Aferin sana
Şakasına takııyorum, üzerinize alınmayın.Dosi sana norml şartlarda sinir bozucu atardı ama @xdragxx insaflı davranmış
Biz şakadan anlarız. Trip huyumuz yok @xdragxxŞakasına takııyorum, üzerinize alınmayın.
Aynen biz tripçi değilizBiz şakadan anlarız. Trip huyumuz yok @xdragxx