En Favori Yabancı Dizi - Tüm Zamanlar | 1.Grup 📺

Ankette yer alan hangi 6 dizi bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aralar böyle mi peki? :A 7/24 forumda olacaksan bi konuda benim işime gelir gibi. :A
Çok merak ettim nasıl bir iş :A
Ailem tatile gitti ben yaklaşık bir kaç kaftadır nerdeyse tek kalıyorum haliyle gecem ve gündüzüm karıştı :A biraz çeki düzen vereceğim kendime. Yine günlük forumda olurum ama bu kadar aşırı değil :A yavaş yavaş bireyler dönecek ve havada ısınırsa gezip tozarım arada :A
Bu ay aktifliğim fazla olmaya devam eder ama yinede :A

• Harika
Reactions: kerem
Çok merak ettim nasıl bir iş :A
Ailem tatile gitti ben yaklaşık bir kaç kaftadır nerdeyse tek kalıyorum haliyle gecem ve gündüzüm karıştı :A biraz çeki düzen vereceğim kendime. Yine günlük forumda olurum ama bu kadar aşırı değil :A yavaş yavaş bireyler dönecek ve havada ısınırsa gezip tozarım arada :A
Bu ay aktifliğim fazla olmaya devam eder ama yinede :A
Özele geçiyorum bundan sonrası sürprizi bozar. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Friens
Gilmore Girls
La casa de papel
Episodes

FRIENDS
LCDP

Episodes'e de oy verecektim sonradan gördüm :(

Bir insan izlediği diziyi nasıl unutabilir? :A Favori karakterim Jane falan yazmışsın, benim de en sevdiğim karakter oydu. Seninle mizah anlayışımız benziyor. :A
3 defa izlediğim PLL'de hala bazı olayları ilk defa izliyormuş gibi oluyorum. Bilmem anlatabildim mi. :A Zaten bu forumda en çok ortak dizim olan sensin, muhakkak benziyoruz. Hoş ortak güya... eleştiri yağmurundan başka şeyin yok.. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
3 defa izlediğim PLL'de hala bazı olayları ilk defa izliyormuş gibi oluyorum. Bilmem anlatabildim mi. :A Zaten bu forumda en çok ortak dizim olan sensin, muhakkak benziyoruz. Hoş ortak güya... eleştiri yağmurundan başka şeyin yok.. :A
GG dışında kötü eleştirdiğim başka ortak dizi yok aslında. :A Ben sevdiğim dizileri de yeri geldiğinde eleştiririm, yeri geldiğinde överim. Objektif bir insanım. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd