En Favori Yabancı Dizi BÜYÜK FİNAL: Lost ⚔️ Game Of Thrones 📺

"En Favori Yabancı Dizi - Tüm Zamanlar'ın" Şampiyonu Hangi Dizi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki dizinin de bendeki yeri çok çok özel.

Lost oturup ilk bölümden başlayarak izlediğim ilk yabancı diziydi. Bugün sinema ve televizyon konusunda duyduğum ilgide Lost'un yarattığı heyecanın etkisi büyüktür. Ben bittikten sonra başlamıştım o nedenle maalesef haftalık bekleme heyecanını yaşayamadım...

Game of Thrones ise ilk sezonunun hemen ardından başladığım ve hayatımın önemli bir kısmında önemli yeri olan bir dizi oldu. Game of Thrones kadar heyecanla yeni bölümünü beklediğim dizi çok azdır. Ayrıca üniversite hayatım boyunca, iş hayatımın ilk yıllarında da izleri olan bir diziydi. Spoiler yememek uğruna insanlardan virüslüymüşçesine uzak durduğum garip deneyimler yaşatan bir diziydi. New York'taki hayatımın en heyecan verici birkaç gününden birinde Times Square'den koşarak oteldeki minik monitörde yeni bölümü izleme deneyimi yaşadığım bir diziydi. Yerini tutan bir dizi geleceğini de açıkçası pek sanmıyorum...

Paragraf uzunluğundan oyumun Game of Thrones olduğu anlaşılmıştır sanıyorum. Ek olarak bu etkinlik gösterdi ki finallerin uğrattığı hayal kırıklığı geçicidir, dizinin yayın süresince yarattığı heyecan kalıcıdır. İki dizinin finalleri de çok eleştirilip yerden yere vurulmuştu. Fakat geldiğimiz noktada dizilerin gücünden pek de bir şey kaybetmediğini söylemek mümkün...

Breaking Bad ile Game of Thrones finali olmalıydı. Ayrıca olmasaydı Breaking Bad sonumuz böyle...

Lost oturup ilk bölümden başlayarak izlediğim ilk yabancı diziydi. Bugün sinema ve televizyon konusunda duyduğum ilgide Lost'un yarattığı heyecanın etkisi büyüktür. Ben bittikten sonra başlamıştım o nedenle maalesef haftalık bekleme heyecanını yaşayamadım...

Game of Thrones ise ilk sezonunun hemen ardından başladığım ve hayatımın önemli bir kısmında önemli yeri olan bir dizi oldu. Game of Thrones kadar heyecanla yeni bölümünü beklediğim dizi çok azdır. Ayrıca üniversite hayatım boyunca, iş hayatımın ilk yıllarında da izleri olan bir diziydi. Spoiler yememek uğruna insanlardan virüslüymüşçesine uzak durduğum garip deneyimler yaşatan bir diziydi. New York'taki hayatımın en heyecan verici birkaç gününden birinde Times Square'den koşarak oteldeki minik monitörde yeni bölümü izleme deneyimi yaşadığım bir diziydi. Yerini tutan bir dizi geleceğini de açıkçası pek sanmıyorum...

Paragraf uzunluğundan oyumun Game of Thrones olduğu anlaşılmıştır sanıyorum. Ek olarak bu etkinlik gösterdi ki finallerin uğrattığı hayal kırıklığı geçicidir, dizinin yayın süresince yarattığı heyecan kalıcıdır. İki dizinin finalleri de çok eleştirilip yerden yere vurulmuştu. Fakat geldiğimiz noktada dizilerin gücünden pek de bir şey kaybetmediğini söylemek mümkün...
Baktım çok uzun önce kime oy verdiğine baktım sonra okudum :A

• Güldürdün
Reactions: bazinga

Baktım çok uzun önce kime oy verdiğine baktım sonra okudum :A

İkisi de unutulmaz bir dizi ama Lost bir başka ne diziydi be...

@The_Erinch

İkisinin de finali saçma değil miydi :(

İki dizi de harikaydı. Lost'u ben de bitiminden çok sonra izlemiştim ama her bölüm yakaladığı sürükleyicilik ve uyandırdığı merak duygusu olağanüstüydü. Son sezonları diziyi biraz rayından çıkarsa da ben finalini kötü bulmamıştım.

Game of Thrones ise apayrı bir dünyaydı. Her bölümü yüksek düzeyde kaliteliydi, bir film gibi. Dizideki en ufak bir olay bile kusursuzca ve özenle işlenmişti. Dizinin gidişatına göre jenerikte bile ince ayrıntılara yer veriliyordu. Bence bu çok özel bir şeydi. Görsellik anlamında büyüleyiciydi. Dizi içindeki diyalogları izlemesi bile ayrı keyifliydi. Belki son 1-2 sezon beklentileri karşılamadı -ki benim için de öyle- fakat bu bence dizinin çıtayı arşa çıkarmasından da kaynaklıydı biraz. Kısacası yaratmış olduğu evren ve bizlere sunduğu kaliteyle çığır açmış ve hiçbir zaman unutulmayacak bir dizi.

Bu yüzden oyum Game of Thrones'a.

Son düzenleme:
Hbo Dragon GIF by Game of Thrones

Vay be, yine çekişmeli ama bu kez kim kazanırsa umrumda olmayacak :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Öncelikle Breaking Bad için yaktığımı belirtmek isterim...

Finale gelecek olursak, iki dizi de gerçekten çok özeller. Birçok insanı yabancı dizi izlemeye teşvik eden, birçok insanın yabancı dizi izlemeye başlamasına vesile olan, spoiler denilen kavramın önemini anlamamıza olanak tanıyan eserler bunlar...

Lost sürükleyiciliği ile ön plana çıkan, yayınlandığı döneme damga vurmuş bir dizi. Birçok diziyle kıyaslandığı zaman burada olmayı hak etmediği söylenebilir ama başta da söylediğim gibi Lost çok özel, birçok insanın gönlünde ayrı yeri olan bir dizi. O yüzden burada olması son derece doğal karşılanabilir.

Game of Thrones ise bambaşka bir şey. Yayınlanmış en kaliteli dizilerden birisi, belki de en iyisi çoğu insana göre. Teknik anlamda gelmiş geçmiş en iyi dizi, her bölümü film tadında, müzikleri muhteşem, cast inanılmaz başarılı, yukarıda bahsedilmiş jeneriği bile incelikle hazırlanmıştı. Finali kötü olabilir ancak sonuçta bu bir dizi, bütüne bakarak değerlendirmek gerekir. Tüm bunların dışında Game of Thrones kadar insanları etkisi altına alabilen bir dizi ben hatırlamıyorum, yayınlandığı gün spoiler yemeden bölümü izleyebilmek için sosyal medya kullanmaz, foruma adımımı atmaz, insanlarla olan ilişkimi minimum düzeye indirirdim ki bunu dünya üzerinde birçok insan yapıyordu. Yani bu açıdan da çok özel bir dizidir, insanları bu kadar etkisi altına alabilecek yeni bir dizi çıkar mı ondan da emin değilim. Yayınlanacak spin-off dizilerini de merakla beklediğimi belirtmek isterim...

Sonuç olarak evet, Game of Thrones diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...