Koskoca mı... Bu adamın hesabını CW fanı @DarkLegenD falan mı ele geçirdi... @MEnesKoskoca THE WALKİNG DEAD'den bahsediyoruz, tabii ki de gelecek buralara...
Koskoca mı... Bu adamın hesabını CW fanı @DarkLegenD falan mı ele geçirdi... @MEnesKoskoca THE WALKİNG DEAD'den bahsediyoruz, tabii ki de gelecek buralara...
@DarkLegenD bu konuda da hainlik yapıp dizimize ihanet etti...Koskoca mı... Bu adamın hesabını CW fanı @DarkLegenD falan mı ele geçirdi... @MEnes
Asıl @DarkLegenD yabancı diziler konusunda ilk kez doğru kararı vermiş, bu durum beni şaşırttı.@DarkLegenD bu konuda da hainlik yapıp dizimize ihanet etti...
@DarkLegenD gitsin CW izlesin anca, TWD fazla geldi onaAsıl @DarkLegenD yabancı diziler konusunda ilk kez doğru kararı vermiş, bu durum beni şaşırttı.@MEnes
Hiç mi işin gücün yok da bu rezil diziyi savunuyorsun? 3 ve 4. sezon hadi sizin hatrınız için sizin sevdiğiniz bir tane sezonu (hangi sezonsa artık) daha ekleyelim ve bu dizinin 3 güzel sezonu olduğunu varsayalım. Puhahaha bu ne? 10 sezonu var ve sadece 3 sezon güzel. Bak @Sherlock 'un da hatrı var, güzel sezon sayısını 4 yaptım.@DarkLegenD gitsin CW izlesin anca, TWD fazla geldi ona
Sen çok büyük bir hainsin. 3-4 falan değil son sezona kadar bayılarak izlediğin diziyi de satmak sana yakışırdı zatenHiç mi işin gücün yok da bu rezil diziyi savunuyorsun? 3 ve 4. sezon hadi sizin hatrınız için sizin sevdiğiniz bir tane sezonu (hangi sezonsa artık) daha ekleyelim ve bu dizinin 3 güzel sezonu olduğunu varsayalım. Puhahaha bu ne? 10 sezonu var ve sadece 3 sezon güzel. Bak @Sherlock 'un da hatrı var, güzel sezon sayısını 4 yaptım.Zaten RG sonrası vasat bile değil. Ne kaldı elimizde?.. TWD benim hayatımda gördüğüm en abartılmış dizilerden biri. Çizgi roman versiyonu umarım böyle değildir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?