2017 En Favori Yabancı Dizi 2017 - Yarı Final: Prison Break vs Sherlock

Hangi Dizi Finale Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PB diyenler sanırım ilk 3 sezona bakarak genel olarak diyor, oysa 2017 yılı 5.sezonu izlemiş olsalar ne kadar çöp ne kadar vasat olduğunu görürlerdi. Ben ki 5.sezon başlamadan önce PB'yi GoT'un bile üstüne koyup hayatımda izlediğim en iyi 3.dizi diyen biriydim.

Elbette Sherlock Holmes. Elbette Conan Doyle.​

PB'de de çok sağlam karakterler vardı.
Yollarımız burada ayrılıyor olabilir.

PB'de de çok sağlam karakterler vardı.
Yollarımız burada ayrılıyor olabilir.

Yalnızca karakterlere oy verseydik ve bu oylama 2017 yılı için olmasaydı dediğin doğru olabilirdi. Ancak hikaye olarak, çekim teknikleri olarak ve hatta son sezonları kıyaslarsak karakterler olarak Sherlock çok çok önünde Prison Break'in. Bu oylama '2017 Yılı En Favori Yabancı Dizi' oylaması olmasaydı Prison Break diyebilirdim, ancak değil.
Prison Break'in son sezonunu izleyip memnun kalan kimseye rastlamadım.

Vlla bu Forum da bu dizi hiç izlenilen ön planda bir dizi olmadı sırf sen nickini taşıyorsun diye oy veriliyor %100 eminim
@Harunnn60

Benim gibi birine niye ciddi cevap verirsin ki?
Oğlum ben Sherlock'ta kaçıncı sezonun kaçıncı bölümünde kaldığımı unuttum, oy vermem değişik olur

Vlla bu Forum da bu dizi hiç izlenilen ön planda bir dizi olmadı sırf sen nickini taşıyorsun diye oy veriliyor %100 eminim
@Harunnn60

Prison Break'in ve Sherlock'un son sezonlarını izlemiş olan hiç kimse Prison Break lehine oy kullanmaz bu ankette, ben de bundan %100 eminim. Çünkü arada bariz bir kalite farkı var.

Benim gibi birine niye ciddi cevap verirsin ki?
Oğlum ben Sherlock'ta kaçıncı sezonun kaçıncı bölümünde kaldığımı unuttum, oy vermem değişik olur

O mesaj Prison Break'e oy verenlere genel bir tepkiydi. Sen üstüne alınma.

Ya ben ne diyorum sana
Bu hiçbir zaman forumda popüler olamadı

Bu sene nedense ön plana çıktı niye acaba
@Çiğdem-
Sherlock 2-3 senede bir 3 bölüm yayınlanan bir dizi gündem olmaması normal
Neyse ben de Sherlock dedim Pb'nin son sezonu kötüydü

Buradan Pb çıkabilir belki ama diğer grup için hiç boşuna hayal kurmayın GoT finalde olacak

Stranger de Taht Oyunlarını eleyecek , ama sizin için iyi bir şey Prison rezil ederdi sizi
@Harunnn60

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...