Hile yaptılar zaten boşver.GOT ne ya isminde bile keramet Yok
Hile yaptılar zaten boşver.GOT ne ya isminde bile keramet Yok
Beni başkanlıktan düşürmenin içinde de o vardı.Bir işin içinde @MasacRE- iticisi varsa şaşırmayın
Bak şimdi kanım ısındı biraz
Aklın entrikaya çalışıyorBak şimdi kanım ısındı biraz
Sen de Kırgın Çiçekler izle senin de aklın çalışsınAklın entrikaya çalışıyor
İçinin entelektüel dışının amele olduğunu biliyordum
Fake üyelerle yarışma kazanacaksanız bırakalım bu işi.
5 dk yeterli izlemek için.Sen de Kırgın Çiçekler izle senin de aklın çalışsın
Sizin anlayacağınız dilden cevap veriyorum işteİçinin entelektüel dışının amele olduğunu biliyordum
YouTube'dan takip ettiğini dünya alem biliyorFake üyelerle yarışma kazanacaksanız bırakalım bu işi.
5 dk yeterli izlemek için.
Sen şimdi kalkar bir de Ağrı Dağın Eteğinde söylersin ameleynus kılıklı iticiSizin anlayacağınız dilden cevap veriyorum işte
Biz hile hurda işlerinden anlamıyoruz sizin gibi, dizi kendi kendine kazanıyor zatenFake üyelerle yarışma kazanacaksanız bırakalım bu işi.
5 dk yeterli izlemek için.
Kaç hesabınız var anlatın.Biz hile hurda işlerinden anlamıyoruz sizin gibi, dizi kendi kendine kazanıyor zaten
Çıkar çıkarKaç hesabınız var anlatın.Çıkartırız ortaya bak.
Ben denedim bir kere başladım 2 bölüm izleyip bıraktımEfsane yine hak ettiği yerde zirvedeŞimdi son 1 sezon kaldı. Gelecek yıl da GoT'u şampiyon yaparız, ondan sonrasına bakarız artık
Ya sen dinleme Çiğdem'i gözlemci, böyle bir kaliteden mahrum kalmayın yazıktır ya yapmayın bunu kendinize
Dene mutlaka en azından 1 sezon izle yani zaten sonra kopamazsınBen denedim bir kere başladım 2 bölüm izleyip bıraktımşimdi tekrar deneyecem bir daha
Güzel bir katılım oldu gerçekten sevindim
Lucifer de Çeyrek Final gördükazanan isim harika olmuş , seçenlerin seçen yerlerine sağlık
yoook bee bugun baya günlük güneşlik bi gündü Oysa Winter is comingNe kara bir gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?