Hile yaptılar zaten boşver.GOT ne ya isminde bile keramet Yok![]()
Hile yaptılar zaten boşver.GOT ne ya isminde bile keramet Yok![]()
Beni başkanlıktan düşürmenin içinde de o vardı.Bir işin içinde @MasacRE- iticisi varsa şaşırmayın![]()
Bak şimdi kanım ısındı biraz
Aklın entrikaya çalışıyorBak şimdi kanım ısındı biraz![]()
Sen de Kırgın Çiçekler izle senin de aklın çalışsınAklın entrikaya çalışıyor![]()
İçinin entelektüel dışının amele olduğunu biliyordum
Fake üyelerle yarışma kazanacaksanız bırakalım bu işi.
5 dk yeterli izlemek için.Sen de Kırgın Çiçekler izle senin de aklın çalışsın![]()
Sizin anlayacağınız dilden cevap veriyorum işteİçinin entelektüel dışının amele olduğunu biliyordum![]()
YouTube'dan takip ettiğini dünya alem biliyorFake üyelerle yarışma kazanacaksanız bırakalım bu işi.![]()
5 dk yeterli izlemek için.![]()
Sen şimdi kalkar bir de Ağrı Dağın Eteğinde söylersin ameleynus kılıklı iticiSizin anlayacağınız dilden cevap veriyorum işte![]()
Biz hile hurda işlerinden anlamıyoruz sizin gibi, dizi kendi kendine kazanıyor zatenFake üyelerle yarışma kazanacaksanız bırakalım bu işi.![]()
5 dk yeterli izlemek için.![]()
Kaç hesabınız var anlatın.Biz hile hurda işlerinden anlamıyoruz sizin gibi, dizi kendi kendine kazanıyor zaten![]()
Çıkar çıkarKaç hesabınız var anlatın.Çıkartırız ortaya bak.
![]()
Ben denedim bir kere başladım 2 bölüm izleyip bıraktımEfsane yine hak ettiği yerde zirvedeŞimdi son 1 sezon kaldı. Gelecek yıl da GoT'u şampiyon yaparız, ondan sonrasına bakarız artık
Ya sen dinleme Çiğdem'i gözlemci, böyle bir kaliteden mahrum kalmayın yazıktır ya yapmayın bunu kendinize![]()
Dene mutlaka en azından 1 sezon izle yani zaten sonra kopamazsınBen denedim bir kere başladım 2 bölüm izleyip bıraktımşimdi tekrar deneyecem bir daha
![]()
Güzel bir katılım oldu gerçekten sevindim
Lucifer de Çeyrek Final gördükazanan isim harika olmuş , seçenlerin seçen yerlerine sağlık![]()
yoook bee bugun baya günlük güneşlik bi gündü Oysa Winter is comingNe kara bir gün.![]()