2016 En Favori Yabancı Dizi 2016 Sona Erdi! | Kazanan: Game of Thrones

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,785
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Daha önce ilki 2012'de düzenlenen ve How I Met Your Mother'ın galibiyetiyle sonuçlanan En Favori Yabancı Dizi yıllar sonra yeniden, her yıl tekrarlanmak üzere bu yıl başladı ve yapılan final oylamasıyla birlikte sona erdi...

Final oylamasında The Flash'i %58.8'lik oy oranına ulaşarak mağlup eden Game of Thrones "en favori" oldu.

En Favori Yabancı Dizi 2016'ye genel bakış:

~ Kazanan ~
Game of Thrones

~ Finalist ~
The Flash

~ Yarı Finalistler ~
Mr. Robot
Vikings

~ Çeyrek Finalistler ~
Fargo
How to Get Away With Murder
Narcos
The Walking Dead

~ Top 16 ~
Better Call Saul
Gotham
Hannibal
Orphan Black
Supernatural
The 100
True Detective
Wayward Pines

@Danger UA! @Çiğdem- @HeisenBerg @sürgünüm @Titanium @turkuazz @MasacRE- @MEnes @Harunnn60 @Yiğitt @yatutarsa @destere @WesTxCoasT @Aserat @cevaa @xemrexxx @DarkLeqenD @mrt-06 @Cenation @Forumdash @sokak sanati @FaJi @Sherlock @vadikızı

Güzel bir etkinlik oldu ve hak eden kazandı.

Yalnız şimdi dikkatimi çekti de Top 16'da bir tane bile komedi dizisi yer almamış. Niye bu kadar komedi düşmanısınız anlayabilmiş değilim. :(

Gönül isterdi The Big Bang Theory, Mom, hatta en azından Shameless gibi diziler yer alabilseydi üst aşamalarda. :)

Flash finale çıkarak çoğu kişiyi rahatsız ettik zaten @mrt-06 en çokta @destere geldiği an arkasına bakmadan kaçacak o anıı bekliyorum :F :F :F

Tebrik ederdim ama neticede finalde flash i yendi yani sihirli annem de yenerdi flash i :D

Vallaha bu oylamalar zaman kaybı okuyor:A birbirimizi fişneklerimiz eğlenceli zaman alıyor o ayrı ama kazananı baştan belli olması hiç heycan yaratmıyor:(

10 bölüm(Got) tam sezon(flash) için kaç bölümüne sıznlanarak izliyoruz ama yine de kıyamayıp oy veriyoruz. Benim için GoT da Flash da aynı... Aradaki fark sadece ön yargılarınız:X

Hak eden kazandı. Yerlide de yabancıda da desteklediğim dizinin kazanması da ayrı bir güzel oldu :D