Senden beklemezdim hadi Supernatural neyse de GoT ve Saul varken Flash nedir?
Bırak belki unutacaklar sana ne oluyor?
Geçen hafta TBBT için forum yarısını etiketlerken iyidi.Senden beklemezdim hadi Supernatural neyse de GoT ve Saul varken Flash nedir?
@turkuazz da flash süpernatural sever @legolas9900 da unutmayalımGeçen hafta TBBT için forum yarısını etiketlerken iyidi.
Got'a laf yok, asıl Saul ne yaSenden beklemezdim hadi Supernatural neyse de GoT ve Saul varken Flash nedir?
TBBT elendi seninkiler de aynı kaderi paylaşır umarım.Geçen hafta TBBT için forum yarısını etiketlerken iyidi.
Ne the 100😱 spn diyecedin
Bizim arkamızda halk var halkın dizileriyiz, finalde biz bize yarışacağız inşallah şişirme diziler bir bir elenecek başta da @Tolstoyevski'nin Ejderha yumurtalı dizisi.TBBT elendi seninkiler de aynı kaderi paylaşır umarım.
Aklım diğer grupta kaldı oraya da destek atalım diye şey ettim. Aynen SPN de mesajıma dahil. .ssNe the 100😱 spn diyecedin
Better Call Saul farklı, orijinali efsane ötesi olduğundan yerini tutmaması çok normal ama piyasadaki en iyi dizilerden şüphesiz.Got'a laf yok, asıl Saul ne yaspin-off'lara karşiyim artıkspn, bb, tvd, twd (aklıma gelen şimdilik bunlar ) spin-off'ların hepsini denedim orjinalinin yerini tutmuyorlarSaul'a saygı duy ama övmeyelim yani
Piyasada iyi dizi bulmak zor değil(kime göre neye göre) Bcs hala bb'nin ekmeğini yiyor. Lost'un spin-off'u olsa o da övülür benceBetter Call Saul farklı, orijinali efsane ötesi olduğundan yerini tutmaması çok normal ama piyasadaki en iyi dizilerden şüphesiz.
Valla Game of Thrones'tan sonra iki numaraya koyarım ben şu anki dramalar arasında. Başarısız bir sürü spin-off olduğunu kendin söyledin. Başarısız olsa tutmazdı.Piyasada iyi dizi bulmak zor değil(kime göre neye göre) Bcs hala bb'nin ekmeğini yiyor. Lost'un spin-off'u olsa o da övülür bence
@sokak sanati şaşırttın 😱 Flash'a oy mu verdin?
Ben orda kullandım çoktan.Çiğdeme söz verdim sende HTGAWM'a oy versene. Grup A.
Ben orda kullandım çoktan.İttifak yaptığımızı daha önceden söyleseydiniz keşke, kullanırdım. .ss
Tamamdır.Tamam bir üst turda anlaşalım.
Gerçekten bu grupta bir oyun var.
GoT ve The Flash dedim.
hahah aa tabi çalısıyoruz umutu ben yolladım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?