2016 En Favori Yabancı Dizi 2016 - 4. Tur B Grubu

Hangi iki dizi 4. tura yükselsin?

• Game of Thrones - 6. Sezon

Oy: 10 62.5%
  • Better Call Saul - 2. Sezon

Oy: 6 37.5%
  • The Flash - 2. Sezon

Oy: 8 50.0%
  • Supernatural - 11. Sezon

Oy: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game Of Thrones'u çok yanliş yere koymuşsun @OzaN Flash yada Supernatural'i harcamak için yaptiğin belli bu komplonu yemiciz @Çiğdem- gel kız ha buraya:A

Got'a herkes oy vereceği için Spn ve Flash :X
Senden beklemezdim hadi Supernatural neyse de GoT ve Saul varken Flash nedir? :D

@cookies @vadikızı @Titanium The Flash ve 100 için oy kullanmayı unutmayın. :A
Bırak belki unutacaklar sana ne oluyor? :A

Senden beklemezdim hadi Supernatural neyse de GoT ve Saul varken Flash nedir? :D

Bırak belki unutacaklar sana ne oluyor? :A
Got'a laf yok, asıl Saul ne ya :A spin-off'lara karşiyim artık :X spn, bb, tvd, twd (aklıma gelen şimdilik bunlar ) spin-off'ların hepsini denedim orjinalinin yerini tutmuyorlar:X Saul'a saygı duy ama övmeyelim yani:A

Got'a laf yok, asıl Saul ne ya :A spin-off'lara karşiyim artık :X spn, bb, tvd, twd (aklıma gelen şimdilik bunlar ) spin-off'ların hepsini denedim orjinalinin yerini tutmuyorlar:X Saul'a saygı duy ama övmeyelim yani:A
Better Call Saul farklı, orijinali efsane ötesi olduğundan yerini tutmaması çok normal ama piyasadaki en iyi dizilerden şüphesiz. :)

Better Call Saul farklı, orijinali efsane ötesi olduğundan yerini tutmaması çok normal ama piyasadaki en iyi dizilerden şüphesiz. :)
Piyasada iyi dizi bulmak zor değil(kime göre neye göre) Bcs hala bb'nin ekmeğini yiyor. Lost'un spin-off'u olsa o da övülür bence:X

Gerçekten bu grupta bir oyun var.:A

GoT ve The Flash dedim.:A

Piyasada iyi dizi bulmak zor değil(kime göre neye göre) Bcs hala bb'nin ekmeğini yiyor. Lost'un spin-off'u olsa o da övülür bence:X
Valla Game of Thrones'tan sonra iki numaraya koyarım ben şu anki dramalar arasında. Başarısız bir sürü spin-off olduğunu kendin söyledin. Başarısız olsa tutmazdı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...