nasıl olacak o ben onu bilmiyorum ki
Ozan kapatmış o seçeneği zaten. Neyse yine ayrı yollardayız.
nasıl olacak o ben onu bilmiyorum ki
Ozan kapatmış o seçeneği zaten. Neyse yine ayrı yollardayız.
Bu çingene @sokak sanati ile sukut anlaşması yapılır mı ki? Yarın öbür gün Pembe gibi spalileri gördü mü karşı tarafa geçer.
Bu çingene @sokak sanati ile sukut anlaşması yapılır mı ki? Yarın öbür gün Pembe gibi spalileri gördü mü karşı tarafa geçer.
Sen sınırı geçtin önceTamam karşı karşıya gelene kadar eleştiri yapmıyoruz.Zaten biliyorsunuz ben sevmem CW ve dizilerini. Hiç kışkırtmayın, kışkırtmayayım.
Sana söz vermedi mi spn flash için?Bu çingene @sokak sanati ile sukut anlaşması yapılır mı ki? Yarın öbür gün Pembe gibi spalileri gördü mü karşı tarafa geçer.
Sen sınırı geçtin önce
Verdi de bakalım sözünde duracak mı.Sen sınırı geçtin önce
Sana söz vermedi mi spn flash için?
Durmazsa darbe yaparız püskürtürüz etkinliktenVerdi de bakalım sözünde duracak mı.
Sözü bana vermedin bu arada bana @mrt-06 ya verdin sözü
Sözü bana vermedin bu arada bana @mrt-06 ya verdin sözüben söz hakkımı ilerleyen haftaya saklıyorumAyrıca mrt06 ben de tşk ettim o zamanparmakların dert görmesin tıkların bol olsun
Ne biliyim ben hepsi dahil paket sandım anlaşmayı, konuşma+internet+sms paketi gibi yani paketin içinde The 100+SPN+The Flash var diye düşünmüştüm.
Niye bildirim gelmiyor mu sanaBana kim olmamış dedi. Sizdense oyumu geri alırım haa@mrt-06
Yani ben de paket sanmiştimNe biliyim ben hepsi dahil paket sandım anlaşmayı, konuşma+internet+sms paketi gibi yani paketin içinde The 100+SPN+The Flash var diye düşünmüştüm.
Aynen paket yapsana daha hesaplı oluyor.Niye bildirim gelmiyor mu sana
Yani ben de paket sanmiştimBu bizi kazıklıyor o da paket yapsin @sokak sanati
Niye bildirim gelmiyor mu sana
Yani ben de paket sanmiştimBu bizi kazıklıyor o da paket yapsin @sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?