2012 En Favori Yabancı Dizi - 2012 Başlıyor!

Arada 2-3 bölüm birden gösteriyorlardı saat 1-2 gibi
Sanırım netten indirip tvye bağlar izlerim

Orjinal dil büyük sıkıntı yaratır gözlerim fazla yoruluyor zaten
Ama trdublajlı rahat bulamazsam mecburi

Orjinal daha güzel oluyor tr dublajda bazen arka plan sesleri falan olmuyor ve tr dublajlar gerçekçi gelmiyor artık
Ama izle süper bir dizi

Orjinal daha güzel oluyor tr dublajda bazen arka plan sesleri falan olmuyor ve tr dublajlar gerçekçi gelmiyor artık
Ama izle süper bir dizi

ATV'de ki dublaj iyiydi
En iyi durum gece 1'de izlemeye başlarım o saate kadar gözler pert üstüne o saatten sonrada çalışma temposu olabiliyor
Tek kötü yan trdublajlı link bulma sıkıntısı muhtemelen altyazı çekerim

Yabancı dizi ve filmleri muhakkak altyazılı izlemeye dikkat edin arkadaşlar.Başta okumada sahne yakalama da zorlanacaksınız ama sonradan gerek dilin telefuzu konusunda size yardımcı olacak gerekse okuma ve anlama kabiliyetinizi arttıracaktır.Bunun yanında gerçek sesiyle dinleyip tadını çıkaracaksınız çünkü inanın Türkçe dublajda sesleri çok bozuyorlar...

Ama bunun yanında Türkçe dublaj izlenmesi gerekenler de var muhakkak bunun başında Buz Devri çeker muhakkak

Flashforwardi bende gördümde beğenmedim
bugünlerde cennet mah'i izliom

Hiç yabancı dizi izlemedim.

Ama ismini bildiğim, duyduğum diziler var, onlara oy veririz artık.

Walking Dead, Big Bang Theory ve Game Of Thrones favorilerim

bi yanabcı dizimiz eksikti zaten

hangisi az oy alırsa oylarımı ona atarım

Evet ama dizi versiyonu.

türkiyede yayınlansın tüm bölümlerini izlerdim .. adamların çok sakin soğukkanlı cinayetleri çözmesi çok hoş kaba kuvvetle değilde zeka unsuru ön planda tüm dizilerde zekayı ön plana koymaları gerek aslında ...

Çok zekice şeyler var gerçekten içinde. Zaten 6 bölümü var. Senede 3 bölüm yapıyorlar tam yapıyorlar. Bizdeki bir dizinin bir sezonu onların 15 sezonuna bedel.