2012 En Favori Yabancı Dizi - 2012 Başlıyor!

Arada 2-3 bölüm birden gösteriyorlardı saat 1-2 gibi:D Sanırım netten indirip tvye bağlar izlerim:D

Orjinal dil büyük sıkıntı yaratır gözlerim fazla yoruluyor zaten:D Ama trdublajlı rahat bulamazsam mecburi:D

Orjinal daha güzel oluyor tr dublajda bazen arka plan sesleri falan olmuyor ve tr dublajlar gerçekçi gelmiyor artık :D Ama izle süper bir dizi :)

Orjinal daha güzel oluyor tr dublajda bazen arka plan sesleri falan olmuyor ve tr dublajlar gerçekçi gelmiyor artık :D Ama izle süper bir dizi :)

ATV'de ki dublaj iyiydi:D En iyi durum gece 1'de izlemeye başlarım o saate kadar gözler pert üstüne o saatten sonrada çalışma temposu olabiliyor:D Tek kötü yan trdublajlı link bulma sıkıntısı muhtemelen altyazı çekerim:(

Yabancı dizi ve filmleri muhakkak altyazılı izlemeye dikkat edin arkadaşlar.Başta okumada sahne yakalama da zorlanacaksınız ama sonradan gerek dilin telefuzu konusunda size yardımcı olacak gerekse okuma ve anlama kabiliyetinizi arttıracaktır.Bunun yanında gerçek sesiyle dinleyip tadını çıkaracaksınız çünkü inanın Türkçe dublajda sesleri çok bozuyorlar...

Ama bunun yanında Türkçe dublaj izlenmesi gerekenler de var muhakkak bunun başında Buz Devri çeker muhakkak :)

ATV'de ki dublaj iyiydi:D En iyi durum gece 1'de izlemeye başlarım o saate kadar gözler pert üstüne o saatten sonrada çalışma temposu olabiliyor:D Tek kötü yan trdublajlı link bulma sıkıntısı muhtemelen altyazı çekerim:(

Flashforwardi bende gördümde beğenmedim :D bugünlerde cennet mah'i izliom :D

Hiç yabancı dizi izlemedim. :D

Ama ismini bildiğim, duyduğum diziler var, onlara oy veririz artık. :)

bi yanabcı dizimiz eksikti zaten :D
hangisi az oy alırsa oylarımı ona atarım :D

Evet ama dizi versiyonu. :)

türkiyede yayınlansın tüm bölümlerini izlerdim .. adamların çok sakin soğukkanlı cinayetleri çözmesi çok hoş kaba kuvvetle değilde zeka unsuru ön planda tüm dizilerde zekayı ön plana koymaları gerek aslında ...

türkiyede yayınlansın tüm bölümlerini izlerdim .. adamların çok sakin soğukkanlı cinayetleri çözmesi çok hoş kaba kuvvetle değilde zeka unsuru ön planda tüm dizilerde zekayı ön plana koymaları gerek aslında ...

Çok zekice şeyler var gerçekten içinde. Zaten 6 bölümü var. Senede 3 bölüm yapıyorlar tam yapıyorlar. Bizdeki bir dizinin bir sezonu onların 15 sezonuna bedel. :):)