2012 En Favori Yabancı Dizi - 2012 Başlıyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Geleneksel hale gelen En Favori Dizi oylamalarından sonra bu yıl ilk kez "En Favori Yabancı Dizi" oylamaları düzenlenecek. Yabancı dizi severlerin oylamalarını bekleyeceğimiz uygulamada geçtiğimiz yıl en az 10 bölümü yayınlanmış tam 84 dizi karşılacak.

İlk turda 11'er veya 10'ar diziden oluşan 8 grup ile organizasyon başlayacak ve bu gruplardan 4'er dizi ikinci tura yükselecek. İkinci turun ardından ise birebir elemelerle "En Favori Yabancı Dizi" belirlenecek.

İşte aday diziler:

1- Game Of Thrones
2- True Blood
3- The Big Bang Theory
4- Mad Men
5- Breaking Bad
6- Suits
7- How I Met Your Mother
8- Pretty Little Liars
9- Dexter
10- Supernatural
11- The Vampire Diaries
12- Teen Wolf
13- The Walking Dead
14- House M.D.
15- Revenge
16- The Legend of Korra
17- Once Upon a Time
18- Spartacus: Vengeance
19- Grey's Anatomy
20- The Killing
21- Sherlock
22- Falling Skies
23- Glee
24- Burn Notice
25- Two And a Half Men
26- The Mentalist
27- Criminal Minds
28- Modern Family
29- Sons Of Anarchy
30- Fringe
31- Bones
32- Doctor Who
33- Gossip Girl
34- Touch
35- White Collar
36- Downton Abbey
37- Community
38- The Borgias
39- Castle
40- Weeds
41- Homeland
42- Eureka
43- Desperate Housewives
44- Family Guy
45- NCIS
46- Workaholics
47- New Girl
48- Californication
49- The Office
50- One Tree Hill
51- Boardwalk Empire
52- Person of Interest
53- 2 Broke Girls
54- Smallville
55- Grimm
56- 90210
57- Shameless
58- Hawaii Five-0
59- CSI: Crime Scene Investigation
60- Chuck
61- American Horror Story
62- Merlin
63- The Simpsons
64- It's Always Sunny in Philadelphia
65- Justified
66- 30 Rock
67- Episodes
68- CSI: Miami
69- Nikita
70- Alcatraz
71- The Secret Circle
72- Skins
73- NCIS: Los Angeles
74- Awake
75- Terra Nova
76- South Park
77- Leverage
78- Happy Endings
79- Private Practice
80- American Dad
81- The Big C
82- Rules of Engagement
83- Hell on Wheels
84- Blue Mountain State

Two And a Half Men
Gossip Girl
Doctor Who üçlüsünden biri kazanır inşallah.:)

7- How I Met Your Mother
13- The Walking Dead

Atv'de Flashforward diye dizi görmüştüm tvde onu takip ediyorum sürekli mükemmel birşey listede göremedim diye yazmadım:)

7- How I Met Your Mother
13- The Walking Dead

Atv'de Flashforward diye dizi görmüştüm tvde onu takip ediyorum sürekli mükemmel birşey listede göremedim diye yazmadım:)

Geçen yıl yayınlanmadı o. :)

- - - Ekleme - - -

bu dizlerin en fazla 6-7 sini bilen vardır nasıl oylanacak bilmeden:D

Büyük çoğunluğu elenecek zaten ilk tur sonucunda. Bildiklerinize, izlediklerinize, izlemeyi düşündüklerinize oy verseniz yeter ilk turda. :)

7- How I Met Your Mother
13- The Walking Dead

Vayy Flash forward'ı izledim bitirdim süperdi valla panpa :D İzlemediysen sonuna kadar izle ama orjinal dilde izle daha iyi :D

Vayy Flash forward'ı izledim bitirdim süperdi valla panpa :D İzlemediysen sonuna kadar izle ama orjinal dilde izle daha iyi :D

Arada 2-3 bölüm birden gösteriyorlardı saat 1-2 gibi:D Sanırım netten indirip tvye bağlar izlerim:D

Orjinal dil büyük sıkıntı yaratır gözlerim fazla yoruluyor zaten:D Ama trdublajlı rahat bulamazsam mecburi:D

Game Of Thrones

The Big Bang Theory

Breaking Bad

House M.D

Modern Family ( Dikkat edilmesi gereken komedi dizilerinden bir tanesi gerçekten çok komik takipteyim )

Community ( Dikkat edilmesi gereken komedi dizilerinden kategorisinde mükemmel komedi dizilerinden )

Homeland

Shameless ( Harika bir amerika yaşantısını anlatan güzel dizilerden )

Game Of Thrones

The Big Bang Theory

Breaking Bad

House M.D

Modern Family ( Dikkat edilmesi gereken komedi dizilerinden bir tanesi gerçekten çok komik takipteyim )

Community ( Dikkat edilmesi gereken komedi dizilerinden kategorisinde mükemmel komedi dizilerinden )

Homeland

Shameless ( Harika bir amerika yaşantısını anlatan güzel dizilerden )

Ahanda sonunda Modern Family izleyen biri buldum. Tek ben izliyorum sanıyordum bu diziyi, gerçekten çok iyi. :)

Zevklerimiz uyuşuyor baya sadece Community ve Homeland izlemedim hiç. Ama özellikle Homeland'e yakın zamanda başlamayı düşünüyorum. :):)

Ahanda sonunda Modern Family izleyen biri buldum. Tek ben izliyorum sanıyordum bu diziyi, gerçekten çok iyi. :)

Zevklerimiz uyuşuyor baya sadece Community ve Homeland izlemedim hiç. Ama özellikle Homeland'e yakın zamanda başlamayı düşünüyorum. :):)

Modern Familyi izlemeyen ölsün ya candır o can :D Phil Phil Phil adamım ya nasıl bir oyunculuktur o nasıl bir başarıdır :D Community de aynı komedide hatta benzer şekilde tarz olarak da muhakkak izlemelisin :D Homeland denemelisin politik başarılı harika bir siyasi dizi seversin muhakkak.2. sezonda politik ağırlıklı olacak öyle bekliyorum...