2012 En Favori Yabancı Dizi - 2012 | 1.Tur C Grubu

Hangi Dört Dizi 2.Tura Çıksın ?

• Justified

Oy: 0 0.0%
  • Smallville

Oy: 3 23.1%
  • The Walking Dead

Oy: 11 84.6%
  • The Legend Of Korra

Oy: 1 7.7%
  • How I Met Your Mother

Oy: 9 69.2%
  • Burn Notice

Oy: 1 7.7%
  • True Blood

• Downton Abbey

• Merlin

Oy: 6 46.2%
  • Episodes

• Family Guy

Oy: 6 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ama ıron man sadece 2 film :( iron man+ avengers + sherlock holmes serisi gerçi sherlocku izlemişsindir ama tekrardan ben 6 film izlediğme göre seninde en 5 film izlemen lazım :D

ama ıron man sadece 2 film :( iron man+ avengers + sherlock holmes serisi gerçi sherlocku izlemişsindir ama tekrardan ben 6 film izlediğme göre seninde en 5 film izlemen lazım :D

Hulk - Captain America - Thor falan da izlesin eli değmişken. Ben de izlemeyi düşünüyorum hepsini 1 sene içinde. :D (Sherlock Holmes hariç onları izledim. :D)

Tamam anlaştık saydığın tüm filmler :D istiyorsan üstüne ekleme yapabilirsin film konusunda sıkıntım yok hah :D

ozaman ozanın dediği gibi hulk ,captain america ve thoruda izle :D hatta captain ile thoru bende izlemedim aynı anda izleyelim :d

- - - Ekleme - - -

ozaman ozanın dediği gibi hulk ,captain america ve thoruda izle :D hatta captain ile thoru bende izlemedim aynı anda izleyelim :d

- - - Ekleme - - -

Hulk - Captain America - Thor falan da izlesin eli değmişken. Ben de izlemeyi düşünüyorum hepsini 1 sene içinde. :D (Sherlock Holmes hariç onları izledim. :D)

o zaman sendebenim saydıklarım + senin dediklerini bu hafta izliyosun ikinize görev veriyorum :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

o zaman sendebenim saydıklarım + senin dediklerini bu hafta izliyosun ikinize görev veriyorum :D

Hahaha benim şimdiden bitti o zaman haha :D :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Aceleye gerek yok yavaş yavaş sindire sindire. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...