yamam ya aaa üstüme gelme yarında izleyemem ama çarşamba izleyeceğim baskı altına sokma beni
Tamam tamam 6 seri seni bekliyor ne zaman istersen izle
yamam ya aaa üstüme gelme yarında izleyemem ama çarşamba izleyeceğim baskı altına sokma beni
6 filmi izlediğimde nickini değiştircekmisin
değiştir robert yap
ama ıron man sadece 2 film iron man+ avengers + sherlock holmes serisi gerçi sherlocku izlemişsindir ama tekrardan ben 6 film izlediğme göre seninde en 5 film izlemen lazım
ama ıron man sadece 2 film iron man+ avengers + sherlock holmes serisi gerçi sherlocku izlemişsindir ama tekrardan ben 6 film izlediğme göre seninde en 5 film izlemen lazım
Hulk - Captain America - Thor falan da izlesin eli değmişken. Ben de izlemeyi düşünüyorum hepsini 1 sene içinde. (Sherlock Holmes hariç onları izledim. )
ozaman ozanın dediği gibi hulk ,captain america ve thoruda izle hatta captain ile thoru bende izlemedim aynı anda izleyelim
- - - Ekleme - - -
ozaman ozanın dediği gibi hulk ,captain america ve thoruda izle hatta captain ile thoru bende izlemedim aynı anda izleyelim
- - - Ekleme - - -
o zaman sendebenim saydıklarım + senin dediklerini bu hafta izliyosun ikinize görev veriyorum
- - - Ekleme - - -
- - - Ekleme - - -
o zaman sendebenim saydıklarım + senin dediklerini bu hafta izliyosun ikinize görev veriyorum
Aceleye gerek yok yavaş yavaş sindire sindire.
Hahaha benim şimdiden bitti o zaman haha
olmaz bir anda
arkadasım senin sosyal hayatın yokmu 24 saatmi izliyosun
bidaha izle o zaman