Prison Break'i çocukluğumdan hatırlıyorum, düşün. Yani ilk izlediğim yabancı dizilerden birisi. Geçen aylarda baştan sona bütün bölümleri izlemiştim, keyifliydi. Belki ileride değişir, şimdilik Prison Break önde.Araf'ı kara listeme aldım....
Prison Break'i çocukluğumdan hatırlıyorum, düşün. Yani ilk izlediğim yabancı dizilerden birisi. Geçen aylarda baştan sona bütün bölümleri izlemiştim, keyifliydi. Belki ileride değişir, şimdilik Prison Break önde.Araf'ı kara listeme aldım....
Sen sabah bol diss attın. Ödeşme zamanıPrison Break'i çocukluğumdan hatırlıyorum, düşün. Yani ilk izlediğim yabancı dizilerden birisi. Geçen aylarda baştan sona bütün bölümleri izlemiştim, keyifliydi. Belki ileride değişir, şimdilik Prison Break önde.
Karşılıklı diss attık yalnız, sadece ben atmadım. Bonus olarak @Tolstoyevski de katıldı, onu da dahil ediyorsan işin içine, ayrı konu.Sen sabah bol diss attın. Ödeşme zamanı
Yalnız diss almak işime geliyorKarşılıklı diss attık yalnız, sadece ben atmadım. Bonus olarak @Tolstoyevski de katıldı, onu da dahil ediyorsan işin içine, ayrı konu.
Karşılıklı diss attık yalnız, sadece ben atmadım. Bonus olarak @Tolstoyevski de katıldı, onu da dahil ediyorsan işin içine, ayrı konu.
Duygu sömürüsü yapma. Sana diss atmamSen de sevinirsin ama bak ben cömert şekilde atıyorum
Ama ben sana atıyorum? Demek ki ben daha eli açık cömert, sen pintisin?Duygu sömürüsü yapma. Sana diss atmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?