Ben tarafsız bir yöneticiyim. Kuraçek sitesinden yapıyorum tamamen.:ss
hadi inanmış gibi yapak )
Ben tarafsız bir yöneticiyim. Kuraçek sitesinden yapıyorum tamamen.:ss
hadi inanmış gibi yapak )
Adele'ede bir tuzak kurmak şart oldu.
adele in diğer şarkılarını sevmiyorum ama hello çok sağlam gidiyor bence finalde rihannayı yıkarsa adele yıkar ) yalnız demi lohusa da pek bir sevişgen duruyor forum açısından? onuda elleyebilirler yani kazandırabilirler
Demi kolay lokma. Sıkıntı yok onda. Senin Selena noldu. 3. Tura kalmadı sanırım.ss
ayy sizide memnun etmek ne zor bee 2.turda senin dediklerine ağırlık verdim @Harunnn60 bozuldu 3.turdada ona ağırlık verdim bu seferde sen bozuluyorsunbundan sonra böyle ? ben sizin adayları destekleyeyim siz benim adayları satın oh ne güzel iş ? bundan sonra kısasa kısas nasılki @Harunnn60 selenanın good for you suna yanlış yaptı onu bir daha affetmeyeceksem sende burda eva ya çok büyük yanlış yaptın bir daha benden desteklediğin adaylara oy isteme bundan sonra bulgar dopu Azis i desteklerim sizin adayları yinede desteklemem
kolay grup dan dolayı değil evayı forumda seven çok hangi grup olursa olsun ezip geçecektir
Çiğdem lütfen birkezde benim yanımda ol. Hemen U dönüşü yapma. 😱ayy sizide memnun etmek ne zor bee 2.turda senin dediklerine ağırlık verdim @Harunnn60 bozuldu 3.turdada ona ağırlık verdim bu seferde sen bozuluyorsun
4.turdada sana ağırlık veririm artık sıra sana gelmiş
bu tur senin yanında oldumya ayollÇiğdem lütfen birkezde benim yanımda ol. Hemen U dönüşü yapma. 😱
Sen işi bilmiyorsun. @destere 'nin desteklediklerinden birisine oy ver aynı şekilde banada.Sen bir ona veriyorsun sonra bir bana veriyorsun. Eee haliyde adamda kızar tabii.bu tur senin yanında oldumya ayoll
ayy sizide memnun etmek ne zor bee 2.turda senin dediklerine ağırlık verdim @Harunnn60 bozuldu 3.turdada ona ağırlık verdim bu seferde sen bozuluyorsun
4.turdada sana ağırlık veririm artık sıra sana gelmiş
Benim gruplara da oy kullandı çatlamam için bir sebep yok.