ellie ve rostoaaa rihannanın bu etkinlikte sevmediğim tek şarkısı bu
- Mark Ronson | Uptown Funk ft. Bruno Mars
- *Lana Del Rey | High By The Beach
ellie ve rostoaaa rihannanın bu etkinlikte sevmediğim tek şarkısı bu
- Mark Ronson | Uptown Funk ft. Bruno Mars
- *Lana Del Rey | High By The Beach
Hep tamam ablacım zaten.@vadikızı oy ver diyorum tamam ablacım oy vereceğim diyorsun bebeği ekiyorsun.ss Oylarınızi bekliyorum 3. Turda bulunan 6 gruba.ss
@primavera hem yabancı şarkı dinlerim de hem oy atma.Oy verme talep ediyorum 1 kez daha.
@Amoureux kafana göre 5-6 gruba ugrasan yeter. Sende vakit vardır. Kendini iyi hissedeceğin 24 şarkı var bu gruplarda. Bekliyorum derin derin yorumlarını.
@sürgünüm yabancı şarkı seven birisi olarak son 24te görmek isterim seni tabi uygunsan.
6 gruba da bekliyorum.
Hep tamam ablacım zaten.Birde ''izleyeceğim bu diziyide inş'' lafı var onu unutma.
@vadikızı oy ver diyorum tamam ablacım oy vereceğim diyorsun bebeği ekiyorsun.ss Oylarınızi bekliyorum 3. Turda bulunan 6 gruba.ss
@primavera hem yabancı şarkı dinlerim de hem oy atma.Oy verme talep ediyorum 1 kez daha.
@Amoureux kafana göre 5-6 gruba ugrasan yeter. Sende vakit vardır. Kendini iyi hissedeceğin 24 şarkı var bu gruplarda. Bekliyorum derin derin yorumlarını.
@sürgünüm yabancı şarkı seven birisi olarak son 24te görmek isterim seni tabi uygunsan.
6 gruba da bekliyorum.
pardon ablacım annemler geldi yanımıza evde yoğunluk oluyorda hemen veriyorum
Bekliyorum 6 gruba da.
Hep tamam ablacım zaten.Birde ''izleyeceğim bu diziyide inş'' lafı var onu unutma.
yokum diyor@vadikızı oy ver diyorum tamam ablacım oy vereceğim diyorsun bebeği ekiyorsun.ss Oylarınızi bekliyorum 3. Turda bulunan 6 gruba.ss
6 gruba da bekliyorum.
Şimdi gördüm yazıyıBen kimseden oy istemiyorum aslında. Uptown Funk sevmiyorsun o yüzden dedim.Yoksa Rihanna BBHMM dışında karışmak yok.
Finalde oy kullan hangi çılgın seni durduracakyokum diyor
yokum diyor
Şimdi gördüm yazıyık.bakma
Sana demedim zaten forumun geneli olarak dedimo yuzden hep aynı isimler, diziler şarkılar çıkıyor
Finalde oy kullan hangi çılgın seni durduracak@sokak sanati bile durduramaz
sevmediğim biri finale kalırsa ki kimler var bu yarışmada bilmiyorum o zaman rakibine kullanırımŞimdi gördüm yazıyık.bakma
Sana demedim zaten forumun geneli olarak dedimo yuzden hep aynı isimler, diziler şarkılar çıkıyor
Finalde oy kullan hangi çılgın seni durduracak@sokak sanati bile durduramaz
Kadının gücü, kadının sinsiliği adsgsfaagasevmediğim biri finale kalırsa ki kimler var bu yarışmada bilmiyorum o zaman rakibine kullanırım@sokak sanati
sevmediğim biri finale kalırsa ki kimler var bu yarışmada bilmiyorum o zaman rakibine kullanırım@sokak sanati
her daimKadının gücü, kadının sinsiliği adsgsfaagaişte budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?