- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Final eşleşmesi için başka bir alternatif olamazdı.Fav10... Bir kere olsun şaşırt be.
7 Rings yılın en iyi yabancı şarkısıysa, Senorita paralel evrenler tarihinin en iyi şarkısıdır.
Ben de bu kadar fark beklemiyordum, 7 rings gibi bir şarkı bu sonuçları hak etmiyor.Ariana bu kadar fark yememeliydi. İçim acıyor şuan. Oyumu değiştirebilirim@Çiğdem @Harunnn60 @dreamy
@kerem sende oy ver 40'a tamamlayalım
Final eşleşmesi için başka bir alternatif olamazdı.
Ben de bu kadar fark beklemiyordum, 7 rings gibi bir şarkı bu sonuçları hak etmiyor.En son ben oy vermişim ve tıkanmış.
Niye öyle olmuş harbiden. 😱 Düzenledim şimdi.Niye @DarkLegenD 'in alıntısında benim nickim gözüküyor.
Kara Leğen konudan kendini öyle bi soyutladı ki alıntı bile yapılmıyor
Ben taraf değiştireceğim. Bi fark Ariana'ya hakaret@Ahmed
2019 yılına büyük geçmiş olsun o zaman.Final eşleşmesi için başka bir alternatif olamazdı.
Ben de bu kadar fark beklemiyordum, 7 rings gibi bir şarkı bu sonuçları hak etmiyor.En son ben oy vermişim ve tıkanmış.
Niye öyle olmuş harbiden. 😱 Düzenledim şimdi.
İkiye katlamış bile, sen değiştirsen bile 10 fark olacak pek bir şey değişmiyor yani
Daha önce yönettiğin yarışmalarda hep çekişme olurdu ilk tefa durgunKim için hırs yapayım. Sadece katılım olsun diye hırs yaptım. 40 kişi katılacak gibi. İyi rakam
Daha önce yönettiğin yarışmalarda hep çekişme olurdu ilk tefa durgunOzan bir kez çıldırırdı Allahın emri o zaten
SenoritaAriana'yı ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Ama son albümünün en iyi şarkısı bile daha önce ki albümlerinin en kötü şarkısı ile eş değer. O sebeple en sevdiğim ilk 7 şarkısından bile değil 7 Rings.
Señorita ise çok daha bana hitap eden bir şarkı. Dinledikçe rahatlıyor ve huzur buluyorum. O sebeple Señorita.
Senorita
rica ederimTeşekkürler canım. Katılım gösterme çok önemliydi.
44 oy ne be 😱 @sokak sanati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?