- Reaksiyon puanı
- 58,361
- Puanı
- 1,061
Final eşleşmesi için başka bir alternatif olamazdı.Fav10... Bir kere olsun şaşırt be.
7 Rings yılın en iyi yabancı şarkısıysa, Senorita paralel evrenler tarihinin en iyi şarkısıdır.
Ben de bu kadar fark beklemiyordum, 7 rings gibi bir şarkı bu sonuçları hak etmiyor.Ariana bu kadar fark yememeliydi. İçim acıyor şuan. Oyumu değiştirebilirim@Çiğdem @Harunnn60 @dreamy
@kerem sende oy ver 40'a tamamlayalım![]()
Final eşleşmesi için başka bir alternatif olamazdı.
Ben de bu kadar fark beklemiyordum, 7 rings gibi bir şarkı bu sonuçları hak etmiyor.En son ben oy vermişim ve tıkanmış.
![]()
Niye öyle olmuş harbiden. 😱 Düzenledim şimdi.Niye @DarkLegenD 'in alıntısında benim nickim gözüküyor.
Kara Leğen konudan kendini öyle bi soyutladı ki alıntı bile yapılmıyor
Ben taraf değiştireceğim. Bi fark Ariana'ya hakaret@Ahmed
2019 yılına büyük geçmiş olsun o zaman.Final eşleşmesi için başka bir alternatif olamazdı.
Ben de bu kadar fark beklemiyordum, 7 rings gibi bir şarkı bu sonuçları hak etmiyor.En son ben oy vermişim ve tıkanmış.
![]()
Niye öyle olmuş harbiden. 😱 Düzenledim şimdi.
İkiye katlamış bile, sen değiştirsen bile 10 fark olacak pek bir şey değişmiyor yani![]()
Daha önce yönettiğin yarışmalarda hep çekişme olurdu ilk tefa durgunKim için hırs yapayım. Sadece katılım olsun diye hırs yaptım. 40 kişi katılacak gibi. İyi rakam![]()
Daha önce yönettiğin yarışmalarda hep çekişme olurdu ilk tefa durgunOzan bir kez çıldırırdı Allahın emri o zaten
![]()
SenoritaAriana'yı ne kadar sevdiğimi herkes bilir. Ama son albümünün en iyi şarkısı bile daha önce ki albümlerinin en kötü şarkısı ile eş değer. O sebeple en sevdiğim ilk 7 şarkısından bile değil 7 Rings.
Señorita ise çok daha bana hitap eden bir şarkı. Dinledikçe rahatlıyor ve huzur buluyorum. O sebeple Señorita.![]()
Senorita
rica ederimTeşekkürler canım. Katılım gösterme çok önemliydi.![]()
44 oy ne be 😱 @sokak sanati