Mesajımdakı iğnelemele kime acaba @sokak sanatiInsan bad guy'a da oy verir.
Bende igneliyorum, Katy'e de oy verdim ama Billie'i sampiyon yapacagiz hayirlisiyla.Mesajımdakı iğnelemele kime acaba @sokak sanati
@Billy Kane den dolayımı oy veriyorsunuz çünkü şarkıya göre verdiğinizi düşünmek istemiyorum @sokak sanatiBende igneliyorum, Katy'e de oy verdim ama Billie'i sampiyon yapacagiz hayirlisiyla.
@Billy Kane den dolayımı oy veriyorsunuz çünkü şarkıya göre verdiğinizi düşünmek istemiyorum @sokak sanati
Gelmis gecmis en kötü espri sanirim, hadi gülelim de ortada kalmasin. @sokak sanati @dreamy @Forumdash @eskici @Ahmed@Billy Kane den dolayımı oy veriyorsunuz çünkü şarkıya göre verdiğinizi düşünmek istemiyorum @sokak sanati
Gelmis gecmis en kötü espri sanirim, hadi gülelim de ortada kalmasin. @sokak sanati @dreamy @Forumdash @eskici @Ahmed
@eskici yi geçemeyiz o konudaAyy saçmalama Billie efsane şarkılar yapmış. Katlettin yine zevkine ortalığı.
Ben kötü espri yapmam@eskici yi geçemeyiz o konuda
Öyle ün salmamısmıydın forumda 😱 😱 😱Ben kötü espri yapmam
İyi espri yaparım öyle ün saldımÖyle ün salmamısmıydın forumda 😱 😱 😱
İyi espri yaparım öyle ün saldım
Ben kötü espri yapmam
@Forumdash abicim bir ara sana özenmişti hatırlıyormusunuz @sokak sanati Espiri yapıp duruyordu gazlıyorduk @xemrexxx @serhatt @kerem @dreamyÖyle ün salmamısmıydın forumda 😱 😱 😱
Aaa rezalet ayol@Forumdash abicim bir ara sana özenmişti hatırlıyormusunuz @sokak sanati Espiri yapıp duruyordu gazlıyorduk @xemrexxx @serhatt @kerem @dreamy
HErkes bana özeniyor zaten@Forumdash abicim bir ara sana özenmişti hatırlıyormusunuz @sokak sanati Espiri yapıp duruyordu gazlıyorduk @xemrexxx @serhatt @kerem @dreamy
Grupları adaletli olsun diye çekiliş sitelerinden ayarlıyoruz. Yani tamamen şans eseri iki Billie şarkısı aynı gruba düşmüş. bad guy kesin çıkacak da bury a friend riskte şu an.Bunun hesabınk verin bana. 4 tane çok güzel şarkıyı neden aynı gruba topladınız? @dreamy