- Reaksiyon puanı
- 11,948
- Puanı
- 710
Ama şu ana kadar her etkinliğine destek oldum. Bence onu yapmasam sorun olmaz. Bununla geleceğini tahmin etmiştim.Intikam alsam mı @The_Erinch ?
Ama şu ana kadar her etkinliğine destek oldum. Bence onu yapmasam sorun olmaz. Bununla geleceğini tahmin etmiştim.Intikam alsam mı @The_Erinch ?
Yok sorun etmiyorum. takılıyorum. yeterli katkı sağlanıyor etkinliğime. Gün içinde halederim bunuAma şu ana kadar her etkinliğine destek oldum. Bence onu yapmasam sorun olmaz. Bununla geleceğini tahmin etmiştim.
@The_Erinch fikrinden döndürmesin de. O da çok ısrar etmişti çünkü.Yok sorun etmiyorum. takılıyorum. yeterli katkı sağlanıyor etkinliğime. Gün içinde halederim bunu
Kullandım hepisine.@xemrexxx @MayısKralı @Forumdash @Felon @Özgür @anniegrant @Emre Ozansoy @xBUGRAx oylama için son gün. Bekleniyorsunuz.
Up.
hepsine kullandım kör olasıca.ssDiğer gruplara da lütfen. @Emre Ozansoy sen de sadece buna bakmışsın sanırım diğerlerine de bekliyoruz.
hepsine kullandım kör olasıca.ss
Ankete işaretlememişsin. Umarım gitmeden konuya uğrarsın.Katy damga vurmuş @Harunnn60 @Ahmed
Bir zaman Arianada oldu gibi @sokak sanati
Katy Perry - Harleys In Hawaii
Shawn Mendes - If I Can't Have You
hahaahah .. destekliyorum bunu. müttefik olurum 😎🤭Intikam alsam mı @The_Erinch ?
hahaahah .. destekliyorum bunu. müttefik olurum 😎🤭
@The_Erinch fikrinden döndürmesin de. O da çok ısrar etmişti çünkü.
Ah aklım karıştıhahaahah .. destekliyorum bunu. müttefik olurum 😎🤭
Senin En lerini ben yapacam @bazinga ile anlaştım; alıyorum şifreni 😜🤪@The_Erinch fikrinden döndürmesin de. O da çok ısrar etmişti çünkü.
Senin İsotun anketine katılmamanı destekliyorum 🤭Ah aklım karıştı
üşengeç adam.. git şu enleri yap. @dreamySenin İsotun anketine katılmamanı destekliyorum 🤭
Tahmin etmiştim böyle olacağını.Ah aklım karıştı
Abi cidden istemiyorum yapmak, üşeniyorum hazırlamaya.Senin En lerini ben yapacam @bazinga ile anlaştım; alıyorum şifreni 😜🤪
patronuda kötü emellerime kattım ya oda ayrı 🤣😂
Şimdi dönecektim zaten sen etiketlemesen de.Yok zorlama. Ben gönül koymuyorum o yönden @dreamy ama şimdi başka yere etiketleyecegim
Yok yok olsa illaki belirtirdim zaten gözümden kaçmazdı benim.@dreamy Eksiğim yok değil mi başka anketlerinde.. işleirm var birsüre olmayacağım .akşama doğru gelirim.
@sokak sanati da Arinası için uyarmamısAnkete işaretlememişsin. Umarım gitmeden konuya uğrarsın.