Hiç değilsin canım olur mu hiç öyle bir şeyBen mi çirkefim😱 Allah kuru iftiradan saklasın
Hiç değilsin canım olur mu hiç öyle bir şeyBen mi çirkefim😱 Allah kuru iftiradan saklasın
@kerem seçimlerime saygılı olacaktır senin gibi çirkef değil o .ss
Overopçular sizi
Overropcular = Senoritacilar.Ben mi çirkefim😱 Allah kuru iftiradan saklasın
Overropcular = Senoritacilar.
Yoo suan ayni oyu almislar, bugün yarin bad guy öne gecer zaten. Finalde Senorita'yi yerle bir edecegi gibi.Bad guy'a savaş ilan etmek istemiyorum. Bence bizle iyi geçin. Baksana Shawn normal şarkısı ile bile parçalamış @alperuz
O da overratedOverropcular = Senoritacilar.
Yoo suan ayni oyu almislar, bugün yarrin bad guy öne gecer zaten. Finalde Senorita'yi yerle bir edecegi gibi.
Iftira atma, Bad Guy'in basarisi gözlerini kör etmis.Az önce 14'tü oyunu geri mi çektin
Iftira atma, Bad Guy'in basarisi gözlerini kör etmis.
Dinlemeden mi oy verdiniz. Bad Guy niye yok @kerem
Yoo dinledim, overrated sevmiyorum.
Taylora bir tabutlu klibinde gıcık olduk @Harunnn60 ile @Ahmed de bilirTaylor ne ya. Bu iğrenç şarkısının yanında Bad Guy'ı seçmemenin hesabını verin.
Sen suncusun objektif olmazsan adin 9'a cikar.Olay basit bende oyumu geri çekiyorum
Taylora bir tabutlu klibinde gıcık olduk @Harunnn60 ile @Ahmed de bilir
Ama Taylorun bir iki dışı şarkıları hep hit oluyor gerçi oda olmuştuda biz sevmemiştik
Bad Guy , Mendesin yanında çok zayıf kalmış düşünmeye bile gerek yok
Bad Guy'a oy ver @Çiğdem. Yoksa seni Bu Sarki Benim'den diskalifiye ederim. (Rachel taktigi ) @Ahmed@Çiğdem 'de anti oldu. Uğraş bakalım