- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Soru sordum cevap verir insan bi.
Soru değil o bir kere. Cevap vermişsin sen orada.
Soru sordum cevap verir insan bi.
Neyse susuyorum. Bende burada oy kullanmayacağım.Soru değil o bir kere. Cevap vermişsin sen orada.
Neyse susuyorum. Bende burada oy kullanmayacağım.
Aaa saçmalamayın ayoll Hem orada bence öyle olması daha hayırlı olmus hepimiz için yanı oyüzden herşeyde hayır vardır diyelim
Hadi sen burayı oyla @kerem öpüşün barışınBen olursam eğlence kaçar.
Şunun kafasına oklavayı vur.Hadi sen burayı oyla @kerem öpüşün barışın
Yarın son kez soracağım. Kimleri ikna ettim bir bilsen.Ben olursam eğlence kaçar.
Şunun kafasına oklavayı vur.
Yarın son kez soracağım. Kimleri ikna ettim bir bilsen.
Niye hep 3 oy kullanıyorsun merak ettim.3 er oylarımla geldim yine @sokak sanati @dreamy
Hiçbirinde bir dördüncü şarkıya içim sinmedi @sokak sanatiNiye hep 3 oy kullanıyorsun merak ettim.
Garipmiş. Ariana’nın şarkısına kullanmışsın bu kez.Hiçbirinde bir dördüncü şarkıya içim sinmedi @sokak sanati
Seçmek için seçip sevmediğim bir şarkıyı koymak istemiyorum ve tuhaftır hepsinde 3 şarkı sevdim
Herşeyde bizim tarzımız farklı oluyor çoğunluk bir yere gidiyor biz başka yereGaripmiş. Ariana’nın şarkısına kullanmışsın bu kez.
Sevmediğim ecünnü ve zibidilere oy veremem hakkı 3 müş turların @dreamy
Ben de hiç ilgi alanım değil senin hatrına verdim.Herşeyde bizim tarzımız farklı oluyor çoğunluk bir yere gidiyor biz başka yere
Ariananın sanırım iki şarkısını sevdim şuana kadar inş ikisi çıkar sadece @sokak sanati
Ben de hiç ilgi alanım değil senin hatrına verdim.
Yeni açılan gruplara vermemişsin. Bekliyoreee
Kolunu kurtar şimdiBen de hiç ilgi alanım değil senin hatrına verdim.